torstai 21. huhtikuuta 2016

Kulmaton

Kun puhutaan meikkaamisesta ja sen pulmista niin minulla on yksi pulma ylitse muiden: kulmakarvat. On muuten hassu sana kun sitä tässä makustelee! Meikatessa kulmaväriä kuluu melko paljon. Olen niin vaalea hipiältäni että kulmakarvatkin on sen verran värittömät että ei ne oikein kivasti kehystä kasvoja, ellei asialle tee jotain. Kulmavärin laittaminenkaan ei ratkaise sitä ongelmaa, että löytyy myös niin minikarvoja joita en saa ainakaan itse nypittyä pois että tulisi siisti lopputulos. Sen takia käyn aina silloin tällöin värjäämässä ja vahauttamassa/siistimässä kulmani Kauneushoitola Marjuellessa. Ei se ole kallista, eli hinnan takia en käy useammin. Tuntuu vaan että aika ei riitä kaikkeen, joten siksi käyntien välissä saattaa aikaa mennä pari kolmekin kuukautta kun huomaan että jaahas, taas rehottaa. Tuona aikana täytyy vaan tyytyä siihen kulmakynään tai vielä parempi tuote on Dermosilin kulmaväri joka tuli maaliskuun LivBoxissa. Se on ollut nyt ahkerassa käytössä, tykkään! Marjuellessa käyn jälleen ensi kuussa, mutta sillä kertaa minulle tehdään ultraäänikasvohoito. Siitä lisää sitten!

Näissä kuvissa näkyy miten kulmakarvat vaikuttaa olemukseen:

Kulmat luonnontilassa...


...ja värjäyksen sekä muotoilun jälkeen. 


Haluan aina sävyksi tummanruskean, kun se minulla yleensä jo muutamassa päivässä siitä hieman haalistuu niin ei ole ihan niin tummat kuitenkaan. 

Tänään pääsen kampaamoon, ihan mahtavaa! Viime kerrasta onkin jo monta kuukautta. Tuossa pari kolmisen viikkoa sitten pyysin äitiä laittamaan värinpoiston päähäni jotta ei kampaamossa olisi sitten niin kova homma mutta katsotaan... Saa nähdä uskaltaisiko sitä kokeilla jotain ihan uutta, pastellia ehkäpä...? :P14 kommenttia:

 1. Ootko aatellu kulmien kestopigmentöintiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettinyt. Itseasiassa tänään juuri juteltiin kampaajan kanssa asiasta, hän kun tekee niitäkin. :)

   Poista
 2. Aika valjun näköinen on ilman kulmakarvoja. Mulla onneks luonnostaan tuuheat ja tummat (vaal.ruskeat). :)

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy myös hyvin vaaleat kulmat omaava! :)
  Minä olen aina silloin tällöin värjäillyt kulmat itse, mutta on se mukavaa kun pääsee ammattilaisen luo joka osaa myös muotoilla kulmat ja nyppiä ne pienet untuvahaivenetkin pois. :D

  Ooo pastellia! Laita ihmeessä sitten kuvia tänne kampoomakäynnin jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole edes yrittänyt itseltä värjätä, siitä ei tulisi muuta kuin sanomista! :D

   Poista
 4. Kylläpä ilme tosiaan muuttuu kun kulmat ovat kunnossa.
  Kivaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 5. Ennen ihmettelin miksi ihmiset värjää kulmiaan mutta sitten tajusin että kaikilla ne ei tosiaan ole luonnostaan niin tummat kuin itsellä

  VastaaPoista
 6. Mulla on myös todella vaaleat ja epäsymmetriset kulmakarvat. Ehkä hitusen tummemmat kuin sinulla, mutteivät lähellekään luonnollista vaaleanruskeaa hiusväriäni. Olen käynyt muutaman kerran kampaamossa/kosmetologilla värjäyttämässä/laitattamassa kulmani, mutta itsellä tuo väri haalistuu todella nopeasti ja kulmat kasvavat pois muodosta jo reilussa viikossa, joten minulle tuo olisi melko kallista ja aikaakin vievää lystiä (monet eri merkit kokeiltu, sama juttu). Värjään ja nypin kulmakarvat siis itse noin 1-2 viikon välein ja lopputulos on mielestäni aika siisti (ei nyt ihan ammattitasoinen, mutta kelpaa).

  Haaveilen kulmien kestopigmennoinnista ja olenkin ajatellut, että sitten joskus lopetettuani kuopuksen imetyksen menisin pigmentoimaan kulmani, jos löydän hyvän ja luotettavan paikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se olisi mahtava juuri tuo kulmien kestopigmentointi! Siinäkin kuulemma kannattaa muistaa että kesällä ei ehkä ole paras aika laittaa niitä (hikoilu) paitsi jos on kylmä kesä. :D

   Poista
 7. Ryhdikäs muutos:) Sinulla kuitenkin aika kivasti kulmia joita laittaa. Kestopigmentointi vois toimia? Itse olen käynyt kampaajalla viimeksi 90luvulla(!)..sitten 40v lahjaksi omaa aikaa. Ei tarvii odottaa enää ku 10vuotta;)

  VastaaPoista