keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Keltakutreista vaaleampaan

Tuossa muutama viikko sitten pyysin äitiä pistämään minulle värinpoiston päähän, kun kyllästyin edelliseen väriin. Ihan ok välivaihe-tukka tulikin, joskin melko kellertävä. Eipä se haitannut kun tiesin että pääsen kampaamoon pelastamaan tilanteen. 

Jotta ei hiukseni sen enempää kärsisi, pääsin tekemään yhteistyötä Parturi-Kampaamo Merituulen kanssa. Se sijaitsee Oulussa Torinrannassa, kauppahallin läheisyydessä hyvällä paikalla. Parkkipaikkoja on lähellä, ja Kallioparkki on myös melkein vieressä. 

Minua ilahdutti Merituulen pirtsakat työntekijät Sonja ja Iita. Saatiin hiustenlaiton yhteydessä hyvät jutut aikaiseksi ja tunsin itseni tosiaankin tervetulleeksi. 

Alla olevassa kuvassa näkyy lähtötilanne. Kamera on näköjään tarkentanut peiliin mutta saa tuosta selvän, ei ehkä näytä tuossa kuvassa niin kellertävältä kuin olikaan. Sonja kysyi, mitä käsittelyjä hiuksille on aiemmin tehty. Tarkka tiedustelu on tarpeen sen takia, ettei tule sitten mitään isompia yllätyksiä kuten ns.kemiallista leikkausta.  Annoin luvan vaativampaankin käsittelyyn ja värinpoisto laitettiin ensimmäiseksi.
Sain hyvää teetä


Vaalennusaine vaikuttaa. Sekaan laitettiin myös violetin sävyistä väriä. Sitä tuli enimmäkseen yläosaan hiuksia, koska latvat ovat siinä kunnossa ettei väri tarttunut niihin kunnolla. 


Käytettiin Wellan värejä ja Sebastianin tuotteita. Ostin myös itselleni Sebastianin Shine Define-hiuskiinteen jossa on lämpösuoja. Ihan huippu tuote!Ai että kun osaisi ja jaksaisi kotonakin panostaa noihin kivoihin kiharoihin jotka voi tehdä suoristusraudalla. Kyllä se on mukava päästä ammattilaisten käsittelyyn! :)


Väristä tuli kaunis. Ja pääasia: ei ole enää keltainen! Otettiin kuvat ulkona koska sisällä ei oikein saatu väriä vangittua kameralle tarpeeksi hyvin. Vaalea, hentoinen violetin vilahdus. En lähtenyt shokkihiuksia hakemaankaan joten olen tyytyväinen. Entäs se hiusten kunto? Noh, kyllähän latvat kärsi. Niistä leikattiin muutamia senttejä pois. Niihin upposi myös melko paljon hiusöljyä, latvat oikein imi sen supernopeaa. Halusin myös otsatukan, joten sellainenkin leikattiin.  

Hiukset pysyi vielä hienosti päässä rajusta käsittelystä huolimatta, the end. Mutta joo, tiedostan että edestakainen käsittely vaaleasta tummaan ja toisinpäin voi koitua kohtalokkaaksi hiuksille jossakin vaiheessa. Siksi päätin (taas...) että viileä vaalea on se minun värini. Jos joskus meinaan muuta sanoa, muistuttakaa että tsot tsot...! 

Kivaa palautetta olen tukasta saanut, pari kaveria myös tuskaili kellertävän tukkansa kanssa ja nähtyään kuvan uusista hiuksistani facebookissa halusivat heti tietää missä olen käynyt ja minähän kerroin.

Iso kiitos Merituuli! <3 Muutes, heillä on menossa kaverikamppis: Kun varaat itsellesi ja ystävällesi ajan Merituulesta, saatte -20% alennuksen palveluista 14.4-15.5.2016 välisenä aikana.  Parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi Merituulessa tehdään klassisia- ja volyymiripsienpidennyksiä, pigmentointeja ja arki-, juhla- sekä kuvausmeikkejä. Käykäähän tutustumassa jos haluatte uutta lookia! :)


Mitäs tykkäätte?

12 kommenttia: