keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Instailut ja arvonnan voittaja

Kotona ollaan! Lähdettiin reissuun pitkäperjantaina ja eilen tultiin takaisin. Oli kyllä mukava pääsiäinen vaikka aurinko näyttäytyikin vasta eilen kunnolla (tietenkin aina silloin kun ei olla enää reissussa!) Vuokrattiin meidän poppoon ja V:n äidin kanssa mökki Kuusamosta, ja se mökki oli saaressa. Kotiinlähdön koittaessa jännättiin, päästäänkö pois vai jäädäänkö saaren vangeiksi... Ei ollut järvi vielä niin vesillä etteikö siitä olisi autolla päässyt, mutta kun sieltä pois päästäkseen piti ajaa melko iso mäki niin sepä ei ollutkaan ihan niin helppoa. Paitsi mun mies on niin hyvä kuski että jo muutaman yrityksen jälkeen päästiin kuin päästiinkin ylös, auto piti peruuttaa kun tuo Volvo on etuvetoinen niin siten pääsi paremmin. Mutta joo, hiukan jännitystä. ;) 

Jäätiin vielä pariksi yöksi Kuusamon keskustaan yöksi V:n äidin luo. Päästiin käymään parilla sunnuntai-iltana Kuusamon paikallisessa kun anoppi vahti nukkuvia lapsia. Ihmeen hyvin nukahtivat silloin, ei oltaisi lähdetty ellei oltaisi saatu niitä ensin nukkumaan. Seuraavana iltana nukuttaminen olikin työn ja tuskan takana. Kiroan tuon kellojen siirtämisen kun siinä menee monta päivää ennen kuin rytmit taas palautuu ennalleen. Kannatan kyllä sen kesä/talviajan poistamista jos siihen on jokin lakialoite olemassa!

Mulla oli kamerakin reissussa mukana, mutta eipä se nähnyt sieltä laukusta päivänvaloa. Ei  muka kerinnyt ottaa sitä esille, joten puhelimen instaotoksia tässä hieman esillä.Tosi paljon tuli kommentteja Blaa-arvontaan, kiitos kaikille osallistujille! Random.org oli onnetar, ja tällä kertaa arvonnan voitti Peace kommentillaan:

"Kahdella mukana Blaa!:n tuotetta havittelemassa
Niin ja toiveissa olisi jumppiksia isoillekin naperoille"

Paljon onnea Peace, pistän sinulle sähköpostia.
6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja reissukin kuulostaa olleen oikein onnistunut. Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onnea arvonnassa voittaneelle! Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
 3. Tässä linkki jossa voi nimen laittaa adressiin tuosta kellojen räkläämisestä.
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1596
  Ihan turhaa hommaa. Mulla menee maha sekasin aina. :(

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä! Tuon kesä/talviajan voisi lopettaa. Ihan turhaa kidutusta. Toki kesäajasta talviaikaan siirtyminen on aina mukavaa. ;)

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa että onnistunut reissu :) Kivoja kuvia :)

  VastaaPoista