perjantai 26. helmikuuta 2016

Uutuuskosmetiikkaa

Kicksin jäsenlehti tipahti toissapäivänä postilootaan ja kerrankin kerkesin lukea sen samantien. Ihania uutuuksia oli lehti täynnä, ja huomioni kiinnitti erityisesti Viva La Divan Contour Your Beauty Box. Sitä on käsittääkseni saatavilla ainoastaan Kickseistä.  Kyseessä on contour-meikin tekoon tarvittava paletti jolla siis muokataan  ja korostetaan kasvonpiirteitä varjostus- ja korostusvärien avulla. En ole aiemmin kokeillut tällaisia, mutta nyt oli tämä paletti saatava. Myyjä kertoi että nämä oli jo lähes loppuunmyyty, joten kannattaa olla ripeä jos haluaa vielä saada tällaisen. Hinta on edullinen verrattuna moneen muuhun merkkiin, 26,50 e ja jos olet kanta-asiakas tuli lehden mukana 20 % alennuskuponki jonka voi hyödyntää esim. tähän. Nyt alkaa minullakin tällaisen meikin opettelu. Ohjeita ja vinkkejä löytyy netistä pilvin pimein, mutta ajattelin kokeilla tämän ohjeen avulla. Oikeastaan lähdin Kicksiin etsimään täydellistä meikkivoidetta, ja sain jälleen niin hyvää palvelua että aijai. En voi liikaa kehua Oulun Ideaparkin Kicksin henkilökuntaa, ihan huippua! Heti neuvotaan ja kokeillaan oikeat sävyt ettei tule ostettua sikaa säkissä. Jos itse olisin ostanut ilman ammattilaisen neuvoja noinkin kalliin meikkivoiteen (59 e, tähän käytin 20 prossan alekupongin) ilman että olisin testannut sävyä, siinä olisi saattanut taas käydä niin että liian vaaleaksi tai tummaksi osoittautuu ja kaapin perälle unohtuu. Tämä täydellinen meikkivoide on siis Diorin Forever, jonka luvataan pysyvän virheettömänä ja samettisena koko päivän. Minulle valittiin sävy 012. Mielenkiinnolla alan käyttämään tätä *elämäni kalleinta* meikkivoidetta.Nämä Kicksin omat tuotteet on hyviä ja edullisia perustuotteita. Pyysin myyjältä apua myös jokapäiväiseen ongelmaani, eli kasvojen T-alueen rasvoittumiseen. Se T-alueen kiilto on ärsyttävää, ja ostin primerin jota voi käyttää erityisesti noille alueille. Koostumus tuntui mukavalta iholla ja kyllä ainakin näin pikatestauksen jälkeen sanoisin että toimii. Hinta taisi olla n. 17 euron paikkeilla.


Siinäpä oli taas meikkilaukun täytettä vähäksi aikaa. Kovasti odottelen myös saapuvaksi kaukaa Ameriikasta jo kulttimaineeseen noussutta Urban Decayn Vice 4-palettia, josta kerroin tässä postauksessa. Kumpa se vain tulisi ehjänä perille!
9 kommenttia:

 1. Uusien meikkien ostaminen tai saaminen on ihanaa!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vaikka meikkaankin todella harvoin uudet meikit piristävät aina! :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi taas tuo Viva La Divan paletti aiheutti sellaisen tunteen, että pakko saada. Tykkään merkistä ja nuo rasiat, aah. Hinnatkin kohdillaan. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pakkaukset on niin söpöjä, miellyttää esteettistä silmää. :)

   Samoin sinulle hauskaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kivoja hankintoja piristämään arkea =)

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia ja kiva, kun sait kunnon palvelua!

  VastaaPoista
 6. Oi, nuo tuotteet vaikuttaa kivalta! Pitäisikin hankkia uusi meikkivoide.. kuulen mielelläni lisää kokemuksia tuosta Diorista! :)

  VastaaPoista