keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Soseita


Laiska mutsi täällä moi. Liljan sosekokeilut aloiteltiin, ja ihan kaupan purkkisoseilla. Helmille silloin alussa tein itse, mutta nyt menin sieltä missä aita on matalin. Kyllä minä itsekin aion niitä taas tehdä, tässä jossakin välissä kun jaksaa.


Kokeiltiin jo pari viikkoa sitten päärynää, mutta tuntuu ettei se silloin vielä sopinut. Nyt ollaan kokeiltu kesäkurpitsa-bataattia sekä peruna-porkkanaa. Kieli ei luppase ihan niin paljon kuin makeiden soseiden kanssa, mutta eilen söi jo n. 5 lusikallista peruna-porkkanaa.


Ei ole vielä tullut isommin masuvaivoja noista, tosin yöt on olleet jo jonkin aikaa sellaista hulinaa etten tiedä voiko soseiden aloitusta yhdistää siihen. Maitoa menee melko paljon päivän aikana, jospa pian tasoittuisi kun soseita alkaa mennä enemmän. Ei meillä kuitenkaan ole mikään kiire näiden kanssa. 

On muutes pikkuisen orpo olo, meidän auto meni kaupaksi maanantaina eikä uutta ole vielä hankittu tilalle. Kauppoihin onneksi pääsee ihan kävelemälläkin kun ei ole hirveän kaukana, mutta vesijumppaan ja salille on tullut mentyä autolla kun on kauempana. Jospa sieltä jokin auto pian kotiutuisi. Taas satelee lunta, eilen tuli kunnon treeni kun työnsin tuplia pyöräteillä joita ei oltu aurattu. Tänään kenties sama ruljanssi edessä.
3 kommenttia: