maanantai 22. helmikuuta 2016

Pikkukoira kyläili


Meillä kävi eräänä iltana söpö pikkuvieras, koira nimeltään Nella. Lapset ihmetteli kukas tämä oikein on, ovat kyllä tottuneet eläimiin kun V:n isän koiraa välillä näkevät ja siskoni luona myös on koiria ja kissoja. Tämä pikkuinen on Liljan kummisedän ja hänen avovaimon koira.Tykätään eläimistä, mutta ei olla ajateltu itse ottaa koiraa tai muutakaan lemmikkiä. En tiedä miksi, mutta ehkä kun reissataan monessa paikassa usein niin ei jaksa kuljettaa mukana kuin lapset ja tavarat. :D Siinä on jo ihan tarpeeksi. Muutenkaan en kerros/rivitaloon halua koiraa, ellei tilaa olisi tosi paljon.Eikös olekin oikea söpöliini?? :)
10 kommenttia:

 1. awws, mikä söpöliini! Meillekään ei koiraa tule, tai välttämättää muutakaan lemmikkiä, olen hieman allerginen eläimille ja tarvisi olla enemmän tilaa. Kaksiossa ei mielestäni ole tarpeeksi tilaa. Jos asuisin maalla pohjoisessa niin sittenhän se olisi itsestäänselvyys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Meillä lapsuudenkodissa oli koira ja kissoja, mutta koirakin oli ulkokoira.

   Poista
 2. Voi kuinka söpö vierailija. Sulattaa sydämet varmasti :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen vaikka ite oonki enempi kissaihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen vähän siinä välimaastossa mitä tulee kissojen ja koirien pitämiseen.

   Poista
 4. Voi, miten on suloinen <3

  Mä en varsinaisesti oo koira (enkä oikeastaan kissakaan) ihmisiä, mutta kaikki pienet otukset sulattaa tottakai sydämen :)

  htpp://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloinen pakkaus! Meillekkin lainakoira täytyy löytää:)

  VastaaPoista