lauantai 13. helmikuuta 2016

Tätä tarvitsin

Takki EMP.fi / Housut Zizzi / Saappaat Luhta Outlet

Aivan mieletön fiilis. Miksen ole ottanut omaa aikaa tällä lailla jo aiemmin? Akkuni ovat latautuneet jo vuorokauden aikana täyteen ja enemmänkin, tämän reissun energialla jaksaa taas pyörittää arkea uusin silmin. 


Eilen illalla saavuin  systerin luokse Syötteelle juhlistamaan hänen synttäreitään. Mukavaa yhdessäoloa, paljon tuttuja ihmisiä joiden kanssa pidettiin hauskaa. Tarkoituksena oli mennä hotellille bailaamaan, mutta siellä ei kuulemma yökerho ollutkaan auki joten päädyttiin Pärjänkievarille joka on kelpo paikka sekin. Karaokea lauleskeltiin ja tanssailtiinkin vähäsen. Porukkaa ei ollut mitenkään hirmuisesti, mutta eipä se meidän menoa hidastanut. Se vähän harmitti, kun paikka meni jo 1.30 kiinni. Nukkumaan ja kyllä uni tuli heti.


Järkkäri ei ole mukana, joten joudutte tyytymään kännykkälaatuun ;) Yllä hieman bilelookkia, alla aivan taivaallisen makuinen annos ravintola Romekievarilta. Löi muuten laudalta mennen tullen esim. Amarillon burgerit, ja nuo perunat oli myös toista luokkaa hyvällä tavalla. Aurajuustodippi oli myös maukasta. Suosittelen tuota paikkaa jos liikutte täällä päin!


Kyllä tästä omasta ajasta on nyt voinut nauttia. Ei ole joku kokoajan vaatimassa jotakin, voin ottaa vaikka päikkärit kun huvittaa tai lukea lehden rauhassa. Vielä yksi yö reissussa ja huomenna kotiin.

Silti. On ikävä omia pieniä. Mutta täytyy koittaa olla liikaa miettimättä ja nauttia, huomenna taas näkee rakkaat.16 kommenttia:

 1. Välillä meidän äitien pitää ajatella itseämme, oma aika on tärkeää :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa et on ollu mukavaa ja oot rentoutunu. Hyvältä näyttää hamppari ja sinäki niin hehkeenä ja rentoutuneen näkönen. ♡

  VastaaPoista
 3. Akkujen lataamispäivät on todella tarpeellisia ♡
  Kivaa lauantaita ja huomista ystävänpäivää ♡

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä hengähdystaukosi ansainnut <3

  VastaaPoista
 5. Akkujen lataaminen on niin tärkeää <3 Oijoi, en edes muistanut tuollaista paikkaa Syötteeltä ko pentuna siellä viimeksi käynyt!

  VastaaPoista
 6. Irtiotto arjesta piristää aina! :)

  VastaaPoista
 7. Nauti ilman huonoa omaatuntoa. Olet lomasi ansainnut. <3
  Lapsetkin tykkää, kun äiti on taas pirteä.

  VastaaPoista