keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Cosatton värikkäät uutuudet

Cosatton uuden malliston vaunut on aivan syötävän suloiset! Näissä on tosi kauniit värit ja suht hillityt kuvioinnitkin, aaw! 


Meiltä löytyy Cosatton matkarattaat, ja rakastan niitä jo ihan senkin takia, että menevät kasaan ihan muutamassa sekunnissa. Ne vaan on olleet nyt vähällä käytöllä, kun lapsosia on kaksi. Pitäisi siis olla myös matka-tuplat niiden Beemooiden lisäksi jotka meillä on päivittäisessä käytössä. Ne Helmin Cosattot oli meillä lähes aina takakontissa, josta ne oli helppo ottaa esille kauppareissuille. Meni niin nopeasti kasaan ja muutenkin kätevät, tykkäilen.

 Alla on vanhemman malliston tuplista kuvia, joita voisi harkita meillekin.Aivan ihanan värikkäitä, mutta mun suosikki taitaa olla nuo ekat (mustavalkoiset punaisella rusetilla) vaikka on nuo muutkin mainioita. Vieläköhän niitä saisi, jos ei uutena niin käytettynä?13 kommenttia:

 1. No ne on kyllä ihan sun näköiset. :)

  VastaaPoista
 2. esikoista odotellessa rakastuin cosatto giggle rattaisiin juuri tolla mustavalko raidallisella (golightly ?) kuosilla! nyt oon rakastunut tohon keltaharmaaseen jossa on noita lintusia, harmi ettei cosatto tee tuplavaunuja, mie kun tahdon ihan kunnon renkaat että päästään sitten vauvan ja 2v taaperon kanssa pururadalle ja loskakelissä ja joka paikassa helposti eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllähän kunnon tuplavaunuilla pääsee vähän paremmin tuollakin lumisohjossa kuin matkarattaiden renkailla. :)

   Poista
 3. Ihania kuoseja. Tuplarattaiden big sis, little sis rattaat on ihanat <3

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita kuoseja! Niin vaunuissa kuin tuplarattaissakin.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Värien kimara on Cosattolla aivan ensiluokkaista, en ole törmännyt muihin vaunuvalmistajiin joilla olisi tällaiset kuosit ja värit.

   Poista
 6. En olekaan aiemmin törmännyt näihin. Aika veikeitä! :)

  VastaaPoista