torstai 4. helmikuuta 2016

Ihanat YO ZEN-korutOlen jo pitkään etsiskellyt sellaista isoa, graafista kaulakorua ja nyt sellaisen löysin. Aiemmin tammikuussa jo laitettiin yhteistyökumppanini YO ZENin kanssa käyntiin blogin synttäriskaba, jossa lukija voi voittaa haluamansa korun itselleen. (linkki postauksen lopussa)
Olin niin mielissään, kun minäkin sain valita heiltä kaulakorun ja korvakorut, ja valintani kaulakoruksi oli ehdottomasti tämä TOTEM Pendant mattavalkoisena. Korvakoruiksi valitsin nämä TOTEM Wolfit, myöskin mattavalkoisena.


YO ZENin sivuilta:

"YO ZEN on kahden arkkitehdin perustama oululainen design-studio. Asusteita suunnittelevan studion designfilosofia on, että tuotteet saavat olla aikaan sidottuja ja “in”, mutta niiden tulee olla niin huolellisesti mietittyjä, että ne siksi kestävät aikaa.
Kaksi nuorta arkkitehtia ja ystävää päättivät kesällä 2011 ryhtyä tuumasta toimeen ja ryhtyä suunnittelemaan pieniä kodin tuotteita sekä koruja. Vaativa ja välillä vakavakin arkkitehdin työ vaati vastapainoksi hieman leikkisyyttä ja uudenlaisia oivalluksia.
Ääneen sanottuna YO ZEN kuulostaa sanalta joutsen. Suomen kansallislintu onkin ollut koko konseptin innoittajana. Viime talvena ruokimme Oulujoelle talveksi asumaan jääneitä haavoittuneita joutsenia, Jensiä ja Tildaa kolmenkymmenen asteen pakkasilla. Heidän selviytymistarinansa vaikutti meihin, ja halusimme nimetä tuotemerkkimme heidän mukaansa.
Tulevaisuudessa toivomme, että YO ZEN on mukana kehittämässä suomalaista muotoilua ja viemässä sitä maailmalle ylpeinä pohjoissuomalaisina. Tuotteitamme voit tilata nettikaupastamme ja valituilta jälleenmyyjiltä."


Itse taisin törmätä YO ZENin koruihin ensimmäistä kertaa Metsolassa. Valikoimaa löytyy runsaasti, ja nämä on kyllä niin nättejä ja tyylikkäitä sekä sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Halusin korut valkoisena, koska käytän paljon mustia vaatteita niin ne erottuu paremmin. Tarkoitus olisi ostaa vielä ainakin TOTEM Mini Wolf-kaulakoru, se ehkä mustana niin tulee hieman vaihtelua. Susi taitaa olla mun sellainen toteemieläin...


Korujen materiaali on laserleikattu vaneri tai akryyli, ja ketjut ovat sterling hopeaa. YO ZENin verkkokauppaan pääset täältä.


Muista osallistua YO ZEN-arvontaan täällä!6 kommenttia: