maanantai 28. maaliskuuta 2016

Lempparikengät lastenosastolta


Kengän kokoni on ollut aiemmin noin 38 tai 38,5. Raskauksien jälkeen se on melko lailla vakiintunut siihen 39. Mistä sekin johtuu että toisille jää raskauden jälkeen jalat kokoa tai jopa paria kokoa isommaksi pysyvästi? 


Olen aina tykännyt Adidaksen kengistä ja löysinkin Ellokselta nämä ZX-Flux-lenkkarit ja ovat ihan täydelliset jalassa! Erikoista asiasta tekee se, että nämä löytyi lastenosastolta. Siellä viimeinen koko oli 38,5 ja mietin mahtuuko, mutta mitattua jalkani ja verrattua kokotaulukkoon päätin uskaltaa ostaa ja sopivat oli. Ihanan värikkäät ja söpö tuo kukkakuosi. Halusin vaihtelua tavallisen värisiin lenkkareihin ja näistä on jo nyt muodostunut lempikenkäni vaikka luntakin on vielä maassa! :D Helmi tykkää myös, haluaisi kopsutella äidin kengillä ympäri kämppää. Äitiinsä tullut kun kengät kiinnostaa. :)8 kommenttia:

 1. Onpa ihanan värikkäät kengät. Mullakin jalka jäi kokoa suuremmaksi raskauksien jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Hi, hi hienot! =)
  Mä ostan lastenosastolta t-paidat ja koti pitkähihaset, kun niissä on kivoja kuvia. Anttilan koko 164cm on just passeli mulle. Kasvuvaraakin on, kun koot loppuvat 170cm. :D

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana kuosi, ihmekös tarttuivat mukaan! :)

  Mä ostin myös kerran kunnon kirkkaan pinkit Adidakset netistä lasten koossa 38. Lesti oli kyllä hieman tiukka eli jotain eroa kyllä oli aikuisten malleihin (on ollut Adidaksia aikuisten koossakin). Varmaan olisi ollut mulle se puolikokoa isompi parempi tai sitten se yksityäinen malli vaan oli sellainen. Kengissä on kyllä jees, jos pääsee sovittamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on lesti hyvä jopa tällaiselle hieman räpyläiselle jalalle. :D Yllätyin kyllä.

   Poista