torstai 10. maaliskuuta 2016

Sovitetaan kevättä

Meillä ei ollut vielä tytöille kevääksi sellaisia parempia "hienostelu"takkeja (olen varmaan kaikki myynyt kirppiksellä!) joten sellaisten metsästys oli ajankohtainen. Ei kauaa tarvinnut etsiä, kun rakastuin näihin H&M:n haalean vaaleanpunaisiin takkeihin joita en löytänyt nettikaupasta, liekö jo loppunut. Zeppeliinin henkkamaukalla näitä vielä muutamia oli viime viikolla. Hinta n. 20 euroa/takki.Myös takkiin sopivat huivit löytyi samaisesta paikasta alle kuudella eurolla. Harmittaa vaan aika semisti, kun viivyttelin liian pitkään enkä saanut tilattua Gugguun knitted baby beanie-pipoa värissä soft pink, olisi toiminut niin hyvin tämän takin ja huivin kanssa! Voin vain toivoa että tulisi vielä jokin lisäerä ennakkotilausmahdollisuuden jälkeenkin. Ei varmaan pitäisi viivytellä näiden kanssa kun tietäähän sen että suosikkituotteet Gugguulla myydään heti loppuun.


Nuo vaaleanpunaiset nahkakengät löytyi kirppikseltä vitosella, on vielä himpun verran isot Helmille mutta josko jo parin kuukauden päästä sopivat paremmin.
Helmille koko 92, Liljalle 74.


Eilen ei enää näkynyt näitä takkeja Zeppeliinin henkkamaukalla, kannatti siis ostaa heti ensisilmäyksellä.


Tänään lähdetään loppuviikoksi hiihtolomailemaan Syötteelle, moikkamooi ja mukavaa viikonloppua kaikille!

17 kommenttia:

 1. Ihana takki ja söpöä ku ostat tytöille samanlaisia vaatteita

  VastaaPoista
 2. Voi että miten suloinen takki!!!mulle on käynyt aika monesti noin,että tuumin hitusen liian kauan ostanko vai en ja sitten kun oon menos ostamaan,ei sitä enää oo!!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloiset takit! Oispa mulla tyttöjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tyttöjen vaatteet on niin söpöjä, mutta on toki pojillakin kivoja. :) ja voihan sitä pojankin pukea tyttömäisemmin jos haluaa... :)

   Poista
 4. Apua! Mäkin saan pukea nyt tyttöä! Ihana asu <3

  VastaaPoista