sunnuntai 30. elokuuta 2015

Meillä kävellään

Tai on Helmi kävellyt jo reilun viikon ajan kunnolla. Ei siinä loppuunsa mennytkään pitkään kun huomasi miten homma toimii. Kengätkin pysyy nykyään hyvin jalassa eikä ole niitä koko ajan ottamassa pois.


Osaisiko joku sanoa miksi videon laatu muuttuu huonoksi kun sen lataa tänne? :(

Tuo video on kuvattu muutama päivä sitten, sen jälkeen on tullut varmuutta askeliin lisää. Ihana pieni, niin ne lapset kasvaa! Toki vielä konttaakin, varsinkin silloin jos hermostuu ja haluaa päästä nopeasti jonnekin. Eiköhän se siitä. Kohta varmaan toivon että äläs mene niin nopeaa joka paikkaan :D varsinkin kun vauva syntyy, kuinkahan käy jos toinen säntäilee minne sattuu. 

Viikonloppu on taas hurahtanut yhdessä vilauksessa. Siivottu ollaan ja koitettu tuota Helmin huonetta järjestellä, kaappeihin täytyy saada lisää tilaa että vauvankin vaatteet mahtuisi jonnekin. Mistä näitä vaatteita kertyy?? Tosin möin eilen ison pussillisen facessa, ja homma toimi pitkästä aikaa hyvin. Pistin kolme eri kuvaa vaatepaketeista, ja kiinnostunut ostaja pisti viestiä että haluaa kaksi vaatepakettia ja tuli noutamaan melkein samantien. Tuntuu että nykyään jos facessa tekee livekauppaa se takkuaa; ei ilmaannutakaan hakemaan sovittuna aikana tai ostajasta ei kuulukaan enää mitään. Eilinen oli siksi positiivinen yllätys. Samoin kävi tänään, kun möin torissa yhden lampun, hakija tuli ihan sovittuna aikana.

 Vielä noita vaatteita olisi haitaksi asti. Useassa muussa blogissa olen huomannut että on käynnissä blogikirppis, pitäisiköhän minunkin järjestää sellainen? Täytyypä miettiä. 

Rahan menoa ei taatusti pystyisi estämään jos päästäisin itseni nyt niin monella facen kirppiksillä oleviin villiksiin, kääk! Kyllä minä niitä jo vähän selasin mutta piti äkkiä mennä pois. Huhhuh. Täytynee muutes sinne pistää jotakin myyntiin, hmmm...  


Ps: Tänään suoritan arvonnan, joten kipinkapin osallistumaan jos et ole vielä sitä tehnyt! :)


12 kommenttia: