perjantai 14. elokuuta 2015

3 blogia joita kannattaa seurataTuossa taannoin pyysin täällä teitä lukijoita linkkaamaan joko oma tai toisen henkilön blogi, jonka koette olevan lukemisen arvoinen. Olen nyt kerännyt kolme minua puhuttelevaa blogia tähän, joten olkaapas hyvät, tässä kolme kovaa lukuvinkkiä:

27-vuotias Karina kirjoittaa elämänmakuisesti mm. arjesta, juhlasta ja matkustamisesta. Hän on vuonna 2013 syntyneen tytön äiti, ja ihan vasta perheeseen on syntynyt myös pieni poika. Lapsiperheen arkea siis luvassa!

Tsekkaa ainakin tämä!
Tipulassa

Tipulasta löytyy kotia, sisustamista, diy-töitä ja paljon valokuvia. Mukana jutuissa vilahtelevat myös vauva ja taapero.

Tsekkaa ainakin tämä!
Inspiration

Blogin kirjoittaja Viltsu kertoo itsestään näin: "Kyseessä lifestyle-blogi. 
Olen tavallinen keski-ikäinen nainen, joka on höystetty kaikilla mausteilla. Ennenkaikkea ihminen ihmisten joukossa. XL-bloggaaja, instagrammaaja sekä positiivisuuden ja ilon jakaja. Perheeseeni luen vaimoni, kissani sekä jo kotoa pois muuttaneen lapseni."


Tsekkaa ainakin tämä!Mielenkiintoisia blogeja linkattiin paljon, ja aion tehdä myöhemmin tällaisen samanlaisen vinkkipostauksen ainakin kolmesta muustakin blogista. Kiitos kaikille bloginsa linkanneille!

4 kommenttia: