torstai 9. huhtikuuta 2015

Minttu on päivän väri

Tässä talven ja kevään aikana aiheutti äiti-ihmisissä hirveää hysteriaa Gugguun uusi mallisto. Siellä oli ihania mintunvärisiä jumpsuitteja lapsille sun muita, jotka myytiin heti loppuun. Itsehän en sellaista edes kerinnyt nettikaupassa nähdä kun ne vietiin jo käsistä, ei sillä että olisin raskinut edes ostaa kun on tuota muutakin rahanmenoa. Niitä on tainnut tulla mintun värisenä naisille ja miehille huppareinakin tai collegetakkeina ellen ihan väärin muista, sellainen olisi ihan kiva. Mutta hei, kun Lidlistä löytyi tiistaina samassa muotivärissä ihanan tuntuinen huppari, ja alle kympillä!


On tosiaan mukavan tuntuista matskua ja hinta-laatusuhteeltaan suorastaan loistava tällaiselle kotihoidontuella elävälle. Täytyy sanoa että Lidlistä tekee nykyään (oikeastaan jo parin vuoden ajan) tosi hyviä ostoksia, siis muitakin kuin ruokapuolella. Siellähän on vaikka mitä. Jumppapallokin löytyi samaisella kerralla kun siellä kävin (teemaväriin sopivana vaikka onkin vähän enemmän sinertävään vivahtava) ja kassalla sanottiin että tälläkin tuotteella on kolmen vuoden takuu.


Tuossa on hyvä pompotella itseään, varsinkin sitten raskauden loppuvaiheessa on kuulemma hyvä keino siihen että vauva laskeutuisi alemmas. Ainiin, kerroin tuossa taannoin että minut valittiin testaamaan Bodycampille sitä äiti-lapsi-dieettiä. Noh, sieltä suunnalta ei ole ohjeita näkynyt, meni kyllä maku siihen puljuun. Pari blogikaveria myös pääsivät siihen juttuun, mutta heillekään ei ole tullut mitään infoa asiasta. Halusivatkohan sitten vain ilmaista mainostilaa blogeistamme? Mene ja tiedä.



Helmille löytyi minttua päälle kirppikseltä, hinta sopiva 1 euro. Kyllä minua vähän kutkuttaisi sellainen mintunvärinen Gugguun frillamekko hommata Helmille kesäksi. Toisaalta, olisiko tuollaista niin hankala itse ommella? En minä (koska en ole ompelukoneiden ystävä) mutta joku joka osaa ne hommat ja löytyisi samanmoinen kaava :)


Ja ennenkuin joku kysyy, ei ole yhteistyössä Lidlin kanssa toteutettu postaus. Jos teen yhteistyöpostauksia, kerron niistä kyllä. Minä pystyn kehumaan (tai moittimaan) tuotteita ilman yhteistöitäkin :)




5 kommenttia:

  1. Lidlistä löytyy kaikkia urheilutuotteita niin halvalla aina. Ja vielä hyviä! Miun salilenkkarit on sieltä ja öö.... kolmet urheiluhousut? :D Mie tykkään! Myös proteiinipatukat on parempia, kuin missään muualla. Se Caramel maistuu ihan oikealta suklaapatukalta miun mielestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on jokunen urheilukledju sieltä, pitäis vaan päästä käyttöön :D mmm täytyy ostaa sitä patukkaa!

      Poista
  2. Iik, ihanaa minttua! Onko se muotiväri nyt? En tiennytkään, mutta mun lempiväri ainakin. =)
    Juu ja kyllä minäkin pystyn kehumaan tuotteita, kauppoja sekä palveluita blogissani ihan ilman yhteistyö sopimuksia.

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans Lidlin urheiluvaatteita. Paljon parempia kuin urheiluliikkeiden halpismerkit (esim. Stadiumin Soc).

    VastaaPoista