torstai 14. elokuuta 2014

Voi kamala mikä huuto :(

Tämä oli taas sellainen huuto-ilta. Neiti oli kuin auringonpaiste aiemmin, ja aivan yhtäkkiä alkoi sellainen huuto että oksat pois. On se niin sydäntäsärkevää! Saisipa itselle ne kivut jotka tuollaisen huudon pienelle aiheuttaa. Eilen oli neuvola ja Helmi sai sen ensimmäisen annoksen rota-rokotteesta, voisikohan se aiheuttaa tuon? Noin puolisen tuntia kesti, kunnes rauhoittui syliini ja nukahti. Sänkyyn siirsin ja heräsi huutamaan, mutta maitoa sai ja jatkoi unia. Toivottavasti. 


Kuva täältä

Kauhulla odotan sitä 3 kk neuvolaa jossa laitetaan useampi rokote, en tykkää :(

Tänään aiemmin päivällä käytiin Zeppeliinissä. Treffattiin erään meidän facen kesäkuisten ryhmäläisen kanssa, ja oli mukavaa. Hienoa että nykyään internetin kautta löytää itselle myös uusia ystäviä, ja samassa elämäntilanteessa olevia niin saa vertaistukea. (Entisiä ystäviä kuitenkaan unohtamatta <3 )

Helmi nukkui melkein koko kolmetuntisen jonka siellä vietimme. Piti hieman shoppailla, mm. miehelle lahja kun täyttää 30 vee tämän kuun lopussa... :P

4 kommenttia:

 1. Kyllä se rota-rokote ihan varmasti itkettää normaalia enemmän. Tsemppiä, toivottavasti menee pian ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parina iltana ehkä kitisi normia enemmän, nyt jo parempaan päin.

   Poista
 2. Se rokotehan se laittaa kitisytyttämään. Meillä ei tullut siitä 3kk rokoteputkesta muuta oiretta ku pistos kohat jaloissa oli vähä kipeät mutta ei läheskään semmosta ku oltiin pelätty ja mistä neuvolassa varottivat. Toivottavasti teilläki menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Täytyy varmaan kuitenkin varalta jotain lääkettä kaappiin hakea.

   Poista