maanantai 18. elokuuta 2014

Uusi talvimuumimuki

Oi että, törmäsin netissä uuteen sesonkimuumimukiin joka varmaan tulee myyntiin tuossa ennen joulua. Vaan miksi hitossa ne aina julkaisee nämä Ruotsissa ennen Suomea?? Tämäkin löytyi ruotsalaiselta sivustolta. 


Mitäs tykkäätte? Mielestäni nuo valkoisen sävyiset sesonkimukit olisi saaneet jo riittää, mutta ihan kiva tuo on. Sama kuosi tuossa toisella puolella kuin yhdessä seinälautasessa. Tuleekohan muistakin talviseinälautasista mukit? 

Kirjoitan blogiin nyt ensimmäistä kertaa kännykällä, ihan kätevää! Hieman hitaampaa joo, mutta aina ei jaksa avata konetta eikä se ole aina mukanakaan, kännykkä on melkeimpä joka paikassa niin samahan se on tälläkin kirjoitella. 

Olethan muistanut osallistua arvontaan jossa voit voittaa Tove 100-juhlavuoden mukin? :) 

5 kommenttia:

 1. On arvontaan osallistuttu ja taitaa joutua tontuille vinkkaamaan tuosta talven sesonki mukista josko vaikka joulupukki toisi. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana mukihan tuo on! Minäkin olen ihmetellyt, että miksi ihmeessä nämä uusien mukien kuvat julkaistaan aina ensimmäisenä jossain ruotsalaisella sivulla.

  Minä bloggaan aina kännykällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy itelläkin enemmän tutustua tuohon kännykällä kirjottamiseen. Mä vaan tykkään muokata nuita kuvia (valotuksia ym lähinnä) niin helpompi koneella.

   Poista
  2. Minä otan kuvat puhelimella ja muokkaan puhelimella. Siksi blogini asetukset ja ulkoasu ovat ihan päin vit.. koska itse katselen niitä vain mobiilinäkymän kautta.

   Poista