torstai 3. heinäkuuta 2014

Kuvakirjaa ja pääkipua

Ostin photoboxilta jo kotiutumista seuraavana päivänä kuvakirja-prepaidin, eli sellaisen että kun sen maksoi heti sai sen tarjoushinnalla ja on kuukausi aikaa tehdä sitä. Eilen sitten aloin sitä tehdä, ja huh on melko kova homma. Olen aiemminkin tehnyt kuvakirjoja, mutta silloin en ole pahemmin muokkaillut kuvia. Tähän kirjaan laitan kuvia vauvan ensimmäisestä kuukaudesta, ja kun suurin osa kuvista on kännykällä otettu, olen muokkaillut mm. terävyyttä ja kontrastia ja siinä menee eniten aikaa. Aikaa menee myös kuvien valikoimisessa, että mikä olisi paras. No en eilen sitten päässyt pidemmälle kuin kuvien lataukseen asti, ja niitähän tulee tässä vielä lisää. Sain Canonilta taas powershotin lainaan, joten sillä täytyy räpsiä mahdollisimman paljon kuvia vauvasta. Näitä mustavalkoisia kuvia tulee kirjaan melko paljon.
 Käytiin jo merenrannalla vaunuilemassa ja räpsimässä muutamia otoksia.Pääkipu on tullut jäädäkseen synnytyksen jälkeen. Tuntuu ettei panadolikaan auta, ja minähän en yleensä edes särkylääkkeisiin koske. Johtuisikohan imetyksestä? Vettä olen koittanut juoda paljon, mutta en sitten tiedä onko se tarpeeksi sittenkään. Toivottavasti tämä on ohimenevää, tympeä vaiva kun juuri koskaan en ole kärsinyt päänsärystä. 

Vauva on ollut kiukkuinen hereilläollessaan, nyt taitaa olla se itkuisuusvaihe menossa... toivottavasti ei ainakaan koliikkia :/ on niin hirveää vaan katsoa kun toinen itkee eikä mikään meinaa välillä auttaa. Tissillä saa hirveän raivarin ja ollaankin syötetty nyt enimmäkseen pullosta, sekä omaa maitoa että korviketta. No pääasia että saa tarpeeksi ruokaa. Enkä ota paineita tuostakaan korvikkeen annosta... vaikka välillä ehkä vähän otankin :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti