sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Suurkirppis, Kärpät ja liitoskivut

Vai mitkä lie kivut, eilen oikein äityi jotenkin tuo masu kun tuli käveltyä enemmän. Käytiin Ouluhallissa suurkirppiksellä. Voi jestas kuinka paljon oli porukkaa, liikaa! Ja jonottaakin piti tovi aikaa. Mutta oli ihan mukava käydä kiertelemässä. Äiti osti beibelle semmosen mobilen joka mm. heijastaa kuvioita kattoon. Hinta oli 20 e mutta tinkasin viiteentoista.

Tällainen:


Hälinää...

Muutapa ei sieltä itselleni löytynytkään. Muilta kirppiksiltä taas on löytynyt senkin edestä kaikkea...

Tällaiset sisustuskyltit Paljekirppikseltä 1-2 e kappale


Toinenkin Ainu-pupu Järkikirppikseltä, 1 e. Pääsee kaveriksi äidin ostamalle violetille :)


Pinnasängyn suojus Järkikirppikseltä, 3 e


Voii tähän rakastuin, PiP studion vai onko se PiP home iso pöytäliina, Järkikirppikseltä ja hinta 15 eIhana kuosi, tykkään värikylläisyydestä yksityiskohdissaMarimekon tunika Järkikirppikseltä, hmm olikohan hinta 4 vai 5 e


Tämä puku ei löytynyt kirppikseltä, vaan Rasavil-outlet-myymälästä Toppilasta. Se oli eilen viimeistä päivää auki, ja tämän haalarin ostin yhtenä päivänä kympillä sieltä. Alennukset huitelivat jopa 85 prosentissa.


Ilta meni kuunnellessa Kärppä-peliä, ja jeeeee Oulun Kärpät on jääkiekon Suomen mestareita! Siltä seisomalta (istumalta) lähdettiin ajelemaan kaupungille, ja oli hieno tunnelma! Ei yhtään haitannut, että joutui matelemaan torinrannassa, koska sehän on pelin henki. Torvet tööttäili ja liput liehui, hieno fiilis. 
Lopuksi vielä meikäläisen eilinen masu:


Vauva möyrii masussa, ja jotenkin liikkeet tuntuu erilaisilta kuin ennen. Varmaan alkaa tila loppumaan tai jotain... Myös niitä sukkapuikkopistelyitä on tullut enemmän. Saapa nähdä joko sitä on jonkin verran auki... Keskiviikkona olisi neuvolakin, mutta tuommoset auki-olemisasiat varmaan selviää sitten lääkärineuvolassa, joka on muistaakseni seuraavalla viikolla. 

Ainiin, olen ajatellut vaihtaa blogini nimen. Silloin kun aloin tätä tammikuussa kirjoittamaan, otin blogilleni ensimmäisen nimen joka päähäni pälkähti. Nyt ajateltuna se on tylsähkö ja liian pitkä. Uuden nimen tiedän jo, palaan asiaan ensi viikolla.


3 kommenttia:

  1. Todella kaunis vauvavatsa! :) Onnea loppu-odotukseen!

    VastaaPoista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu :) Meillä oli tuollainen lähes samanlainen mobile, mutta siinä roikkui vähän eri näköiset nallet. Oli pojan vauva-ajan suosikki!

    VastaaPoista