maanantai 28. huhtikuuta 2014

Prinsessapäivä

Tänään vietin vähän sellaista prinsessapäivää. Ostin aiemmin talvella Grouponilta kasvohoitolahjakortin. Panttasin sitä pitkään, halusin hyödyntää sen vasta nyt keväällä. Tänään kävin ihanassa, oman ihotyypin mukaisesti tehdyssä kasvohoidossa. Oli kiva olla hemmoteltavana, varsinkin kun viime kerrasta on useampi kuukausi aikaa. Se mustapäiden puristelu vain ei ole kivaa...! Auuh että se sattuu, kyyneleet valuivat väkisinkin. Onneksi sen jälkeen laitettiin aromaterapeuttinen öljy vai mikä se oli, hiveli ainakin aisteja. Nuo aromaterapeuttiset tuoksut muutes ovat mielenkiintoisia, saunassakin nuuskuttelen nykyään jatkuvasti niitä löylytuoksuja. suosikkini tällä hetkellä on viherminttu. Grrr. Noh, olin kuitenkin nukahtaa hoitoon. Välillä säpsähdinkin, ja heti nolona ajattelin etten vain ole mumissut tai puhunut unissani, kuten minulla tapana on. Hoidon jälkeen oli kyllä niiiin rentoutunut olo että. Ainiin, kulmat laitettiin siinä samalla kuosiin. Itse en edes ala koskemaan haituviini, niin vaaleat ja hentoiset ne ovat. Paras tulos tulee vahalla otettaessa.

Seuraavaksi oli vuorossa hemmotteleva jalkahoito Oulun kosmetologikoulussa, jonne sain lahjakortin ihanilta työkavereiltani.

Sitä ennen kuitenkin piipahdin herkuttelemassa prinsessa-leivoksella Antellin kahvilassa...


Njamii. Sitten jalkahoitoon. 

Oppilas joka teki minulle hoidon, oli mukava ja ystävällinen nuori nainen. Nautin erityisesti jalkojen kuorinnasta ja hieronnasta, mutta kynsien ja kynsinauhojen käsittely tuntui jotenkin epämukavalta, pieni haavakin tuli kynsinauhan alueelle vai mikä se on. Ei siinä muuta, mutta hieman kirveli sen jälkeen. Muuten kyllä tykkäsin hoidosta, ja sain kynsiinikin keväisen oranssin sävyn ja lakkapullon myös mukaani. Viereisellä paikalla tehtiin myös samaa hoitoa toiselle asiakkaalle. Jos nyt saa verrata, niin se toinen ehkä selitti asiakkaalle tarkemmin mitä teki, ja kysyi mm. haluaako asiakas vettä ym. Mutta pikkuasioita tuollaiset, eihän sitä kaikkea voi huomata.

Nautin hemmottelusta <3 lahjakortit ovat kyllä todella hyviä lahjoja, ja tulee ainakin minulla käytettyä. Varsinkin tuo jalkahoito oli kuin taivaan lahja, kun en enää ylety hoitamaan jalkojani, pelkkä kenkien sitominen on urheilusuoritus ja olenkin laittanut V:n sivelemään minulle jalkavoiteet ja kengät jalkaani. Nooh kohtahan on ballerina-aika...

Kotiin tullessa taloutemme toiseen autoon oli ilmestynyt kesäkumit...


...toisessa vielä talvinakit.


Arvaatteko kumpi on enemmän minun menopeli? :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti