tiistai 8. huhtikuuta 2014

10000 rikki ja galna dagar

Näköjään meni sivun katseluissa kymppitonni rikki, kiitos kaikille blogissa vierailleille ja säännöllisesti lukeville! Oon mielissään :) 

Hullut päivät, ne alkaa huomenna Stockmannilla. Jakaa varmaan mielipiteitä nuokin päivät, ainakin itsellä. Juu, lennot ja sen semmoset taitaa olla keskimääräistä halvempia, mutta se että ihmiset hamstraa niitä irtokarkkeja ihan hulluna sieltä joita saa samaan hintaan tai halvemmalla jostakin Halpa-Hallista niin huh huh. Eipä näkynyt kuvastossa ainakaan keskiviikon ja torstain kohdalla kiinnostavia tuotteita, perjantaina taisi jokin vauvan jutska olla. Tai hetkinen... Kurkkasin kuvastoon uudemman kerran ja bongasin:

Tangle teezer-harja, 10,50 e, net.anttilassa 10,90 e. 
Tekeekö tuolla harjalla mitään, onko jollakin kokemuksia siitä? Pitäisikö sellainen hankkia, vai ajaako normi harja saman asian? Pannaan harkintaan.


Ihastuin kuvaston toisella katselukerralla myös näihin Even Stripes-mattoihin, 17,90 e.


Name it:n takit näytti olevan myös tarjouksessa, 15,90 e, harmi kun ei mahdu jemmakaappiin.


Desigualin bodyt oli perjantain kohdalla tarjouksessa 13,90 e, hmm harkitaan.Se retro-muumitarjotin olisi ehkä kiva saada, kuvaa en tähän löytänyt, mutta perjantain tarjouksissa oli 14,90 e. 

Siinäpä niitä muutamia harkinnanvaraisia tuotteita tuli, saa nähdä tuleeko mitään noista sitten oikeasti hankittua. On jotenkin ihmeellistä, että ennen niin materialistinen minä ei ajattelekaan, että jokin asia on IHAN pakko saada noiltakin päiviltä. Kattoo nyt. Tekeeköhän masuasukki säästeliäämmäksi...? Tai sitten tuhlaan rahani kirppikselle.

Ihmetyksen aihe:

Kay Bojesen iso apina - puu - Kay Bojesen Denmark

Lauantaina tuo Kay Bojesenin puinen apina maksaa 43 senttisenä 890 euroa!! Kysyin varsin V:ltä, että arvaa tämän hinta, hän veikkasi 60 e :D ja tuo hinta on minusta järjetön, apina näyttää sitäpaitsi hieman pelottavalta. Laadukasta puutyötä ja designia ja suunnitteljan nimi maksaa mutta huoh silti.

Mutta okei, moni varsinkin design-tuote hullareilla näkyy olevan edullisempi kuin muissa liikkeissä, mm. Kartellin ja Eero Aarnion tuotteet. Ei ole vaan nyt tarvetta ja paikkaa sellaisille... Tai rahaa ostaa :D Hullut päivät toimii myös sosiaalisena tapahtumana, nimittäin on vaikea olla törmäämättä johonkin tuttuun, jos siis sinne raahautuu. 

Toisaalta, voinko jättää Stockmann Herkun tuotteet väliin...?

2 kommenttia:

  1. Ite ostin just pienemmän tollasen harjan. Se on ihan MAHTAVA! Takut kun takut lähtee ilman kauheeta repimistä ja meillä tyttö ei tykkää hiusten harjaamisesta mutta tolla saan harjata sen hiuksia ilman mitään kitinää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jahas, pitänee se ehkä sitten käydä nappaamassa talteen :)

      Poista