maanantai 21. huhtikuuta 2014

Iloista pääsiäistä vai menikö se jo?

En kai ole myöhässä? Ihanaa pääsiäistä kaikille lukijoilleni! Haittaaxe jos vähän myöhässä toivottelen, nythän on vielä pääsiäinen...? :) 

Sain ostettua ennen kauheaa hypetystä nuo Toven juhlavuoden munat, olivat melko pian loppu monesta paikasta. Vein vielä tuliaiset äidille ja siskollekin.


Tänään tultiin reissusta kotiin. Ajeltiin torstaina Kuusamoon, siinä matkan varrella piipahdettiin kotonani. Kuusamossa oltiin kaksi yötä V:n äidin luona, ja siskoni haki minut lauantaina heille Syötteelle. V jäi vielä pariksi yöksi mökkeilemään. 

Sateinen keli oli koko pääsiäisen ajan, lukuunottamatta eilistä päivää joka oli I H A N A! Aurinkoa ja lämpöä riitti. Syötteellä tosin oli vielä melko paljon lunta, mutta terassilla tarkeni paremmin kuin hyvin.

Pallon kanssa otetaan arskaa


Siskon poika nauttii arskasta myös


Ainiin, sisko löysi kirppikseltä vauvalle kympillä tällaisen ihanan retron keinutuolin, kotimainen inkkarikeinu. Pikaisesti googlailtuani näitä on ollut ainakin 60-70-luvulta, muuta mistähän saisi tietoon juuri tämän iän?


Pohjassa Varaxin tarra


Keinu on oikein tukevaa tekoa, ja todella hyväkuntoinen. Kelpanee siis kiikuskella :)

Ei tunnu yhtään maanantailta, ja uskomatonta että ensi viikolla on jo vappu! Tämän viikon perjantaina tulee täyteen 34 raskausviikkoa, hui. Eli ei enää montaa viikkoa että vaavi on täysiaikainen ja laskettuun aikaankin vain 6 viikkoa. Täytyy alkaa pesemään lisää pikkuvaatteita lipaston laatikoihin. Joko sen sairaalakassin saa pakata? :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti