sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Parhaat rattaat


Meillä on näihin vuosiin mahtunut monenlaiset kärryt joilla kulkea. Alkaen niistä ihanista Emmaljungan white leatheretteista jotka tilattiin Lastentarvikkeesta jo silloin hyvissä ajoin, ennen ensimmäistä keskenmenoa. Helmi onneksi pian saapui ja pääsi käyttämään vaunuja. Niiden lisäksi käytössä oli mm. ne todella kätevät Cosatton matkarattaat, mummolavaunuina toimi hyvin asiansa ajavat Briot ja Jollyroomilta saadut Beemoot oli meidän ekat tuplarattaat. 


Tällä hetkellä tuntuu että nämä 20 eurolla ostetut Carenan double swingit on kaikista parhaat rattaat. Yksi huikeimmista tori.fi-löydöistä ever. Käytetyt, mutta me ollaan näillä menty moooonta monituista kilometriä niin sohjossa kuin kuivallakin tiellä. 


Nämä on ainoat kokeilemamme rattaat joissa on tarpeeksi korkea istuinosa, ettei pää osu kuomuun. Rattaat on myös melko ketterät ja pidän siitä, että renkaat on ilmakennorenkaat, ei tarvitse olla jatkuvasti pumppailemassa ilmaa. Renkaat saa tarvittaessa lukittua mutta me ei olla kyllä koskaan niin tehty. Hyvin on kulkeneet. Tavarakori on myös tosi tilava.


Väri on oikein sellainen herkullinen candypink, tässä koitan orientoitua siihen että nuo kangasosat täytyisi pestä kun saisi aikaiseksi.


Näihin mahtuu hyvin reilu kolmevuotiaskin. Helmi kyllä jaksaa kävellä jo pitempiäkin matkoja mutta viihtyy näissä vielä mainiosti kun ollaan lenkillä. Ovat todellakin olleet hintansa väärti (eli sen 20 eurosen) ja enemmänkin näistä olisi voinut maksaa. Meillä on oikeastaan käytössä enää nämä ja pienet Brion Pony-rattaat jotka niin ikään löysin kirpparilta kympillä. Pikkuisen haluttaisi tehdä niihin uusi päällinen mutta taidot (ja hermot) ei vielä siihen riitä. Jos on tuplarattaiden tarve niin suosittelen etsimään tällaisia käytettynä esim. Torista tai facebookin kirppareilta, uutena näitä ei taida enää mikään liike myydä. Katselin tuossa niin vähän uudistettu malli näistä taitaa olla Gotland jota ainakin Lekmer myy.
4 kommenttia: