tiistai 3. lokakuuta 2017

Blogin kohtalo


Kun perustin tämän blogin alkuvuonna 2014, olin vasta tulossa äidiksi. Kirjoittaminen oli henkireikä vauva-arjessa ja aikaa tuntui olevan niin paljon enemmän, kun oli vain yksi pieni tuhisija. Alkuun blogi keskittyikin enimmäkseen lapsiperheen arkeen mutta sittemmin olen kirjoitellut myös muista aiheista vaihtelevasti, kuten kosmetiikasta, reissuista, ompelemisesta.

Kuluvana vuonna kirjoitustahti on hiipunut ja olen jopa välillä ajatellut että lopettaisin blogini, instagramissa olen ollut aktiivisempi. Kuitenkin saan tästä silti niin paljon ja tykkään teistä lukijoista, nyt tunnustaa että kirjoittamisellekin on taas paremmin aikaa kuin kesällä. Hirveästi on kaikkia ideoita joista postata, täytyy vaan ottaa se aika illalla että saa ne toteutettua. Mitään paineita en ota, tämä on edelleen vain mukava harrastus. Pyrin kuitenkin kirjoittamaan ainakin kaksi kertaa viikossa. Harmittaa kun ei ole ollut aikaa seurailla kuin pintapuolisesti muidenkaan blogeja, mutta nyt kunnostaudun siinäkin. Lupaan! <312 kommenttia:

 1. Ihanaa, että et lopeta. Mukavaa viikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
 2. Postaus idea: Olis kiva kurkata millaiset talvivaatteet teillä on tytöille tulevaksi talveksi:)

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun jatkat kirjoittamista:) Tykkään kovasti tästä blogista!

  VastaaPoista
 4. Onneksi et lopeta, blogisi on ihana!

  Minulla on ollut hiukan samoja ajatuksia, mutta päätynyt samaan, blogi on niin rakas ettei siitä tahdo luopua. Olen päättänyt että postailen kun siltä tuntuu, blogi ei saa muuttua pakkopullaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! <3 <3

   Juu, hampaat irvessä ei kannata bloggailla. :)

   Poista
 5. Ihana jos jaksat jatkaa blogin pitämistä!!voi kumpa vuorokaudessa olis ylimääräinen tunti vaan bloggaamiseen!!

  Ihana tuo kuva:)

  VastaaPoista
 6. Minäkin hiljensin tahtia. Nyt kirjoitan millo huvittaa 2-4 kuukaudessa. :)
  Ikävä kyllä muidenkin blogien seuraminen on jäänyt. :(

  VastaaPoista