perjantai 27. lokakuuta 2017

Cocopandan meikit


Yhtenä päivänä selailin Youtubea ja ekaa kertaa katsoin meikkausvideota eräältä suomalaiselta bloggaajalta. Itse olen meikkaillut melko nuoresta asti ja kaikenlaiset kikat ovat tuttuja, mutta kyllä sieltä aina jotain vinkkejä saa. Mielenkiinto heräsi hänen mainitessaan paikan josta voi ostaa edulliseen hintaan meikkejä joita ei ihan joka paikassa myydä ja vaikutuksille alttiina päädyin sivulle Cocopanda.


Ihanan halpaa, totesin. Vielä kun löysin 10 euron alekoodin paikkaan niin eiköhän lähtenyt tilaus menemään. Nuo kaikki tuli maksamaan n. 60 euroa, postikulut sisältyi. 


Tuota theBalmin Mary-Lou Manizeria on hehkutettu monessa paikassa ja täytyihän se itselläkin testata. Näyttäisi olevan tällä hetkellä Cocopandalla 29 % alennuksessa. Muutaman kerran nyt olen käyttänyt ja joo, onhan se valovoimainen. Kovin runsaalla kädellä ei tuotetta kannata käyttää ellei halua kovin kiiltelevää lookia.


Aurinkopuuteria ihoni kaipaa pientä sipaisua, olen niin kalpea. Positiivinen yllätys oli myös Revolutionin luomivärit, joita otin kaksin kappalein sekä ruskean sävyissä että shokkiväreissä. Harvemmin ehkä tulee noita shokkivärejä laitettua, mutta ruskean eri sävyt on ollut melkein jokapäiväisessä käytössä. Pysyy koko päivän jopa ilman pohjustusta! Olin aika yllättynyt. Näytti olevan nyt Cocopandalla 5,75 euron hintaan. Uskomaton hinta-laatusuhde. 

Se meikeistä. Odottelen kovasti lunta tännekin pohjoisempaan, etelässä taitaa jo lumikelit ollakin. On niin pimeää ja muutenkin syksy on ollut melko masentava, kaipaisi jotakin piristystä. 

Rauhaisaa viikonloppua!2 kommenttia: