lauantai 7. lokakuuta 2017

Tyttöjen toppapuvut

Kiitos kaikille myötäelämisestä surussa. Elämä jatkuu ja kirjoittaminen on minulle terapiaa.


Tänä syksynä ruska on erityisen kaunis. Melko lämmintä on ollut, mutta tänään kun oltiin lähdössä ulkoilemaan oli jo hiukan koleampi ilma. Minulta toivottiin postausta tyttöjen talvipukeutumisesta, ja päätinkin että pistetäämpä jo toppahaalarit päälle vaikka lunta ei vielä ole näköpiirissä.


Tänä vuonna meillä on ensimmäistä kertaa Didriksonsin puvut, malliltaan nämä ovat Migisi. Ostin haalarit ystävältäni, hänen lapsilleen nämä olivat juuri pieneksi käyneet joten sopivaan saumaan saatiin tytöille talveksi puvut. Minähän tykkään siitä että tytöillä on  usein molemmilla samanlaiset vaatteet. 


Olen kuullut Didriksonsin puvuista pelkkää hyvää, kestäviä ja lämpimiä kuulostavat olevan. Haalari on tuulen- ja vedenpitävä,  siinä on 140 g vanu, vyötärökiristys, irroitettava huppu, synteettinen karva, jalanaluslenkit, heijastimet sekä elastiset hihansuut joissa peukalon paikka. Vedenpitävyys on 5000 mm, hengittävyys 4000 gr/m2/24. Haalarin kaikki saumat on myös teipattu. 


Jos vertaa esim. Molo kidsin pukuihin joita meillä aiemmin on ollut niin tuo vesipilariarvo on pienempi (Mololla 10,000 mm) mutta riittänee ihan hyvin. Liljan puku on kokoa 90, Helmillä 100. Koot näissä on tosi reiluja, Helmikin käyttää nykyään pääosin kokoa 104 niin tuo puku menee varmaan silti koko talven. Huomasin myös, että näissä on sellainen Extended Size -järjestelmä, jonka avulla lahkeita ja hihoja voi pidentää noin yhden koon verran. Kätevää!Gugguun tämän vuoden merinovillapipot värissä purple mätsää kivasti pukuihin. 

Hoksasin että huput taitaa olla vaihtunut, siis Liljan puvussa isompi ja Helmillä pienempi. :D Noo helppo vaihtaa oikein. Vai onkohan ne sittenkin samankokoisia?


Kovimmille pakkasille on villahaalarit tuonne alle. Jommallekummalle (en muista kummalle) löysin toiseksi puvuksi kirpparilta henkkamaukan leopardikuosisen haalarin ja sellainen täytyisi vielä toisellekin löytää kakkospuvuksi.


6 kommenttia:

 1. Onpa kivan ja lämpöisen näköiset haalarit tytöillä. Kummallekin sopii tuo värikin.
  Ihanaa viikonloppua Johanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva välillä testata eri merkkisiä haalareita. :)

   Kiitos samoin Outi!

   Poista
 2. Ihanan väriset puvut!!
  Ja sopivat rattaiden sävyynkin kivasti!

  Kuulaan kauniita syyspäivä teille!

  VastaaPoista
 3. On ihanat puvut ja ihanat mallit. Ja upeita kuvia. Millä kameralla otit?

  VastaaPoista