tiistai 10. lokakuuta 2017

Seinähylly Kärkkäiseltä

En ole pitkään aikaan asioinut Kärkkäisellä. Yhtenä päivänä ajoin siitä ohi ja huomasin että meneillään on sikapäivät, jolloin on superhyviä tarjouksia. Vielä silloin kun Oulussakin oli Stockmann tein pientä vertailua ja moni sama tuote joka oli sekä Kärkkäisellä että Stockalla oli hulluilla päivilläkin kalliimpi kuin Kärkkäisellä normaalisti. 


Löysin mm. tämän kivan seinähyllyn. Sitä saa näköjään myös Kärkkäisen verkkokaupasta ja hinnaltaan hylly oli vain 14,90 e. Sattumalta tuo oli samankokoinen kun eräs toinen hylly joka meillä oli tuossa samalla kohdalla niin ei tarvinnut alkaa edes naulailemaan. Kooltaan hylly on 40x40x15 cm. 


Sain synttärilahjaksi tuon mielestäni tähänastisista muumikannuista kauneimman ja myös tuon kulhon sain. Itse ostin mukin ja lautasen. Niin kauniita nuo uudet Arabian muumiastiat! Nimeltään sarja on Alkuperää kunnioittaen. 


Tykkään paljon enemmän tuosta vanhemmasta piirtotyylistä kuin uudesta. Toivoa sopii että myös jatkossa olisi näitä nostalgisempia kuviointeja muumiastioissa. Sillehän ei mitään voi että nykyään nämäkin astiat tehdään Thaimaassa kuten muutkin Arabian kupit ja kipot.


Pitihän sieltä ostaa myös kauan himoitsemani Vallilan Kirsikka kukkii-verhot ihan kaksin kappalein kun hintaa jäi 29,90 e per verho. Mulla on mustapohjaisena yksi verho olkkarissa ja nyt laitoin nuo kaksi muuta. Tuollaista kangastakin olisi odottamassa mutta mikä siinä on että verhojen ompelu ei oikein motivoi...


Kivaa viikkoa!2 kommenttia: