perjantai 1. heinäkuuta 2016

Lapset samaan huoneeseen nukkumaan


Siirrettiin Lilja nukkumaan samaan huoneeseen Helmin kanssa. Ihan mukavasti meni eka yö, yhden kerran kävin rauhoittelemassa kun oli noussut istumaan eikä näköjään hoksannut mennä takaisin makuulleen. Hyvin nukkui molemmat tytöt, mitä nyt puoli 6 heräsivät. 

Sitten tuli päikkäreiden aika. Voi luoja mikä show se oli... Ensin pistin Helmin nukkumaan ja syötettyäni Liljan oli hänen vuoro siirtyä pinnikseensä. No eihän se mennyt niin kuin Strömsössä. Niin rauhatonta kuulosti olevan, joten nappasin Liljan kainaloon ja koitin meidän sängyllä vieressä nukuttaa vaan siitäkään ei tullut mitään. Aina kun Lilja meinasi nukahtaa, ryntäsi Helmi huoneestaan ja eikun viemään tyttö takaisin sänkyyn ja Lilja piti nostaa lattialle ettei putoa sängystä. Tämä toistui useita kertoja. Lopulta Helmi onneksi luovutti ja simahti, Lilja valvoi vielä melkein tunnin ja vaan naureskeli kun koitin saada tytön untenmaille. Kyllä siinä taas hermoja koeteltiin, muutenkin oli jo ollut sellainen kiukkupäivä kaikinpuolin että huhhuh. No nukahtihan se viimein ja minä vain makasin tuskastuttavassa kuumuudessa ja mietin että kunpa tällaisia päiviä ei liian usein tulisi.

Illalla toiveikkaana taas kokeiltiin sitä yöunille menoa samaan huoneeseen, mutta se päättyi siihen kun miehen kanssa kannettiin ärräpäitä päästellen pinnasänky takaisin meidän makkariin. Minä tosin väsymyksestä nauroin siinä kannellessa niin että pissa meinasi tulla housuun.

Lilja oli kuitenkin jo yliväsynyt ja huusi joitakin kymmeniä minuutteja mutta nukahti lopussakin ja yön nukkui hyvin, jopa kuuteen asti molemmat nukkuivat. Jiihaa tässähän voi ihan tuulettaa! Oikeasti googletan tässä samalla kuinka saisi lapset nukkumaan aamulla pitempään, mutta liekö asialle mitään tehtävissä ainakaan näin kesäaikaan kun on niin valoisaakin. Kummasti sieltä pimennysverhojen raosta se valo pääsee huoneeseen. 

Facessa avauduinkin tästä meidän kiukkupäivästä ja siitä, kuinka joskus haluaisin niiiiin nukkua useamman yön keskeytyksettä. Ymmärrystä sain osakseni varsinkin muilta äideiltä. Kyllä senkin aika vielä tulee että ei tarvitse öisin heräillä, vaan osaakohan sitä enää edes nukkua muuta kuin koiran unta? Heh, eräs kaveri totesi siinä keskustelussa että hyvää ehkäisyä se päivitys! :D

Jep. Mutta parempaa viikonloppua!

Ainiin, Kaksplus ja me haluamme saada lisätietoja lukijoidemme kiinnostuksen kohteista, jotta  pystyisimme tuottamaan enemmän teitä miellyttävää sisältöä ja jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa mainontaa. Olisi hienoa, jos jaksat vastata pieneen kyselyyn täällä. Vastaaminen vie vain hetken aikaa! :)5 kommenttia:

 1. Toivottavasti nukkumaanmenot ja nukkumiset sujuu viikonloppuna paremmin.
  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Välillä tuo nukkumaan meno haasteellista täälläkin ja onneksi nico nukkuu aamusin vähän pidempään

  VastaaPoista
 3. Meil kans siirrettii viiko si. Ai kauhee mikä sirkus iltasi! Ehkä tää täst rauhottuu :)

  VastaaPoista
 4. Voi muistan millaista oli kun siirrettiin Aino Matiaksen huoneeseen..huh. No Hugo saa nyt nukkua meidän huoneessa vielä jonkin aikaa. :)
  Mukavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 5. Päiväunet lyhyemmiksitai pois niin riittää yöllä unta

  VastaaPoista