keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Reissunpäällä


Niin se vierähti viikko reissussa. Ajettiin pitkin Suomea lähes 2000 kilometriä. Eilen tultiin miehen kanssa kotiin, tytöt jäi vielä mummolaan pariksi yöksi. Oli kuulkaas pikkuisen luksusta syödä pizzaa ilman että joku on sitä kinuamassa ja ai että nautin lukea kirjaa keskeytyksettä ja syödä jäätelöä sängyssä. Olo tuntui suorastaan kapinalliselta. Ja tänä aamuna sai nukkua pitempään kuin kuuteen, taisin nukkua jopa puoli kahdeksaan! Tosin heräilin yöllä pari kertaa mutta toki sitä vanhasta tottumuksesta varmasti heräilee.

Tätä tekstiä kirjoitan autossa matkalla Haaparantaan, päästään miehen kanssa ihan kahdestaankin käymään jossakin. Reissun aikana mietin blogia ja teitä lukijoita, sitä kuinka jaksatte pysya mukana vaikka näitä kirjoitustaukoja välillä tulee. Kiitos siitä. No oli sieltä bloggerin puolelta näköjään yksi lukija vähentynyt, surku. Kuitenkin olen sitä mieltä, että koska tämä on ihan vaan harrastukseni ei minun täydy kalenterin mukaan kirjoitella ellei siltä tunnu. Ihan mahtavaa että suurin osa lukijoista sen ymmärtää! <3

Nyt kun isommat kesälomareissut on tehty tulee taas kirjoiteltua enemmän.

Ajettiin viikko sitten tiistaina Oulusta Turkuun kahden pysähdyksen taktiikalla ja vietettiin ensimmäinen yö ihanassa hotellissa nimeltään Scandic Julia, siitä ja reissusta lisää huomenna. Nyt kohti ulkomaita, heja Sverige!

8 kommenttia:

 1. Tehän olette ihan hoodeilla. Mekin ollaan pohjoisessa, Torniossa. Eilen käytiin Haaparannalla ICA:ssa herkkuostoksilla. Siellä on hyvä valikoima edullisia irtokarkkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa tekin ootte siellä suunnalla! Me tultiin jo kotiin jokin aika sitten. ICA:ssa piipahdettiin myös, mutta karkkeja mulla ei parane ostaa kun olen lakossa. ;) Muuutta niitä pähkinöitä jne tarttui mukaan. ;)

   Poista
 2. vähä huippua että pääsee välillä kahestaanki käymään jossaki ja vaan olemaan, kyllä se piristää kummasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! <3 Jo se, että saa maata täällä hiljaisuudessa sohvalla... Mutta ikäväkin on jo pieniä, onneksi huomenna tulevat kotiin. <3

   Poista
 3. Välillä pitää päästä reissaamaan ja nauttimaan ihan kahdenkeskisestäkin ajasta :) Ehtiihän sitä taas syksyn pimeyden tultua istua blogin parissa :)

  VastaaPoista
 4. Et ole varmastikkaan ainut jonka blogi viettää heinäkuussa hiljaiseloa. Moni lomailee silloin ja on itsestään selvää ettei ehdi netissä roikkua ja blogia kirjoittaa. :)
  Minä ainakin pysyn matkassa mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! :P

   Juu enemmän itselläni on tullut nyt luettua blogeja kuin kirjoittaa, tosin ei ole jokapäiväistä lukeminenkaan nyt ollut.

   Poista