lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kesälomailua



Miehen kesälomakin vetelee viimeisiään. Kolme viikkoa on mennyt nopeasti, yhden viikon säästää syksyksi. Se tuossa mulle sanoikin, miten tällä lomalla on kerinnyt tehdä ihan erilailla asioita kuin viime kesänä. Se viime kesähän tosiaan meni hyvin pitkälti vauvan ehdoilla, kaikki oli niin uutta jne ettei uskaltanut pahemmin kovin kaukana käydä edes. Tässä pieni kuvapläjäys viime aikojen kuulumisia.


Päästiin käymään kahdestaan Nallikarissa Summerpartyissa, joissa siis esiintyi ihania ysäribändejä! Meillä oli kahden päivän liput, ja perjantaina satoi kaatamalla vettä :( alueellehan ei saanut satikkaa viedä joten se täytyi jättää narikkaan eikä meillä ollut sadetakkeja niin jes...voi sitä kylmyyttä. Vaan eihän tämmönen festarinoviisi tuommosia tiiä.. :) Jäi E-Type ym. tällä kertaa näkemättä kun lähdettiin sen verran aikaisemmin pois kun ei siellä enää tarennut olla. Harmitti kyllä myös järjestäjien puolesta, kun sähköt meni yhtenään poikki ja esim. Matti Airaksisen setti jäi vain n.20 minsan pituiseksi. Mutta eipä sille mitään voi.


 Lauantaina sää oli huomattavasti parempi, ihana aurinko jopa. 


Dj SASH oli aivan loistava, laittoi kyllä jalan vipattamaan. Ecuador!!!



Tällä kertaa ei olo ollut kuin uitetulla koiralla...



Itselleni on mahtunut pari jännityskirjaakin tähän kesään, sain lainaan Helmin puolimummolta Camilla Läckbergin uutuuden Leijonankesyttäjä. Taattua Läckberg-laatua, mutta itse ainakin jo ennalta arvasin asioita tuossa. Kenties toistaa vähän samaa kaavaa kuin aiemmat kirjat...?


Helmin juhlalookia, käytiin kummitytön synttäreillä ja sen jälkeen vielä oman kummitätini luona kyläilemässä.


Sen verran koleita päiviä on ollut, että leikkipuistoonkin piti pukea haalari päälle.



Tuo haalari muutes löytyi 3 euron hintaan kirpparilta.




Ja sitä hiekkaa kulkeutui suuhun enemmän kuin tarpeeksi...


Maanantaina suunnattiin asuntoautolla Tuuria kohti. Noh, se matka ei kovin hyvin sujunut ensimmäisiin pariin sataan kilometriin...ensinnäkin Helmi ei tuntunut enää tykkäävän olla entisessä istuimessaan, ja kuumakin oli kuin saunassa. Riisuin vaippasilleen niin johan alkoi sujua. Tuurin kyläkauppaan saavuttiin kuitenkin jokseenkin stressaantuneena mutta kyllä se sitten siitä :D Hyvät ja edulliset oli burgerit Tuurissa.


Oli siellä porukkaa


Keskisen muumimukikokoelma. Ah. Tuntui vähän haikealta kun näki mukeja jotka itsekin on joskus omistanut (Fazer, Unelmoi...)


Siellä ois ollut ihania muumikankaita myös, mutta en raskinut ostaa.


Vallilan kettukarkkitabletteja ostin 4, kappalehinta oli 2,50 e tarjouksessa.


Täytyihän se ostaa kun oli halpaa...kuten pyykinpesuaineet 6 kpl 7 e ja Vanishin tahranpoistoaineet 2 kpl 2,95 e. Ostin myös meikkejä ja tuliaisia mutta kaikesta ei ole kuvaa.


Pikku karavaanari :) eka yö oltiin läheisellä leirintäalueella kun ei sinne itse Tuurin alueelle ollut mitään asiaa, niin täynnä se oli.



Seuraavana päivänä ajeltiin Vaasaan, ja Sokos hotel royaliin. Täytyy sanoa että hieman ahdasta meille kaikille (minä, V, Helmi ja anoppi) oli asuntoautossa mutta menihän se. Silti oli niiiin ihanaa pujahtaa hotellin lakanoihin yöksi.


Kotona taas. Tuurista tarttui matkaan erittäin hyvässä tarjouksessa ollut uusi telkkari, ja onhan mukavaa pelata piiitkästä aikaa vaikka wiitä isolta näytöltä, aaw!


Sellainen kuvapläjäys. Kuulostaa siltä että niitä helteitä ei ole tulossa ollenkaan, mutta ompahan itselläni ainakin ihan hyvä olo tämän keilapallon kanssa. Toki ois ihana päästä luonnonvesiin uimaan, nyt ei tarkene. Eräänlainen arki taas maanantaina alkaa kun mies menee töihin. Saa nähdä jos Helmin kanssa vaikka muutamaksi yöksi suunnattais Pintamolle jos mummi hakee meidät... ;)










6 kommenttia:

  1. Ihanat noi pöytätabletit ja olipas edullisia pesuaineita.Tykkään tosta roosan värisestä surf aineesta,muita ei oo tullu testattua =)

    VastaaPoista
  2. Nuo kettu tabletit huolisin itsellenikin. :) Mut anoppia samaan asuntoautoon en. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun anoppi on onneksi mukava :D kettutableteista vois ehkä ommella jopa laukun (äiti vois tuunata...)

      Poista
  3. Ihania kesäkuvia! Nallikari on kyllä niin upea paikka. Voi että tuo autolla ajelukuva, mikä söpöliini. <3 Jestas miten halpaa pyykinpesuainetta, olisin seonnut minäkin. :)

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin <3

      Toivoisin että tulisi myös sen verran lämmintä että Nallikarissa vois viettää lämmintä kesäpäivää ihan biitsibiitsillä :)

      Poista