perjantai 3. heinäkuuta 2015

Tekemistä sokerirasitukseenTäällä sitä jo toisen kerran tässä raskaudessa istutaan teekoossa. Iiihana sokerirasitus. Ei siinä muuta, aamulla vaan olisi kerrankin nukuttanut niin tautisesti. Tämä tuli vähän ex tempore. Eilen oli mun neuvola ja Helmin rokotus (mpr) ja alettiin katselemaan aikoja sokerirasitukseen, tänään on kuitenkin viikkoja jo 28+2. Alunperin tämä olisi laitettu viikon-parin päähän, mutta reissussa ollaan ehkä ensi viikolla ja seuraavalla V jo menee töihin niin päätettiin nyt laittaa tähän aamuun sen niin saapahan alta pois. 

Litkun juonti sujui taas ihan ok, onhan se sokerista mutta eipä sille mitään voi. Kerralla vaan kaikki alas niin hyvä tulee. Kaikkiaan rasitus on tehty minulle näiden raskauksien aikana 3 vai 4 kertaa eikä koskaan ole pahoinvointi yllättänyt. Tylsää se on istuskella, joten jotain tekemistä täytyy olla. Äsken otettiin toinen koe ja vielä tunteroinen täytyy istuskella. Sain luettua Harlan Cobenin Saalistaja-kirjan, ja olihan jännä! Sen takia aamulla varmaan väsyttikin niin paljon kun yöllä ei olisi millään malttanut lopettaa lukemista mutta lopussa uni voitti ja otin sen tänne mukaan ja tuli luettua viimeiset n.100 sivua hujauksessa. Kyllä se tuo Coben on yksi lempparikirjailijoistani, ei siitä pääse mihinkään. Juoni pitää otteessaan vähän liiankin hyvin. 

Otin myös toisen kirjan mukaan, Susie Moloneyn Sateen aika, mutta se on ainakin toistaiseksi osoittautunut tylsäksi. Noh ehkä se siitä paranee...

Aiemmin oli puhetta aikuisten värityskirjoista, jonka myös itse ostin. Olisi se pitänyt roudata tänne! Olen ihan koukussa. Tosin ei kovin hyvä väritysalusta ole tässä penkillä. Mietin noita kaikkia villityksiä, on itsetehtyä jäätelöä ja värityskirjoja ym. Lähes kaikki nämä villitykset oikein roihaantuu sosiaalisen median ansiosta. Esimerkiksi Äitylit-jäätelöksi nimetty itsetehty jäde sai kondensoidun (kirjoitetaanko se noin? :D) maidon loppumaan kaupoista kun sitä facebookissa niin paljon mainostettiin, ja sama taitaa käydä nyt aikuisten värityskirjoille.  Ja sehän on huippujuttu! Kuluttajat löytävät mielekästä tekemistä ja kertovat siitä muille, roihu on valmis. Tosin itse ainakin luin ensimmäiseksi eräästä leivontablogista kuukausi-pari sitten tuosta jäätelöstä, ja vasta sitten facesta. Veikkaankin että moni näistä hypetyksen aiheista onkin ensin jonkun blogissa ja sieltä se lähtee leviämään. Nykyajan ihmisillä on turha valittaa tylsyydestä, tekemistä löytyy yllin kyllin. Varmasti jokaiselle jotakin. Jos ei muuten, niin aukaiseppa esimerkiksi Pinterest (johon aion uppoutua seuraavaksi) niin alkaa tulvia ideoita sateisiin ja aurinkoisiin kesäpäiviin :)

Ja jos ei ole odotushuoneeseen ottanut mitään tekemistä, mitä parhaintahan on jutella kanssaihmisen kanssa. Itse olen saanut hyvät keskustelut aikaiseksi varsinkin vanhempien rouvashenkilöiden kanssa, ja siinähän aika lentää kun kuuntelee toisen elämäntarinaa. 

2 kommenttia:

  1. Olin kans ekassa odotuksessa kerran sokerirasituksessa. Mun aika oli jotenki hukattu ja alkoi tuntia myöhemmin kuin piti ja täytyy sanoa että kyllä otti päähän!! Mulla oli kutimet mukana, tein pikkuselle peiton odotus aikana ja se oli kyllä mulle iso urakka :D

    VastaaPoista