maanantai 26. tammikuuta 2015

Uskaltaako jo hehkuttaa?

Rikkoutui taika nyt tai ei, mutta kerron kuitenkin: Helmi on nukkunut jo viisi yötä ilman että on pitänyt käydä rauhoittelemassa, ja viime yönäkin vain siinä puoli 4 aikaan kävin silittelemässä kun itkeskeli. Kaikki te joilla on ollut haastavia öitä varmasti ymmärtää hehkutukseni, tämä on uskomatonta!! Menee siis nukkumaan siinä kasin puoli ysin maissa, ja heräilee aamulla 6.30-7.30. Ihan mieletöntä. Toivon niiin että nämä unet jatkuu tällaisina, ja ettei mahdolliset sairastelut ym. heilauttaisi kaikkia öitä päälaelleen. Oi että. Aktiivisuusranneke näyttää että heräilen itse useamman kerran yössä (mistä se muutes tietää?) mutta saan silti unta 7-8 tuntia. 


Pari kolme viikkoa meni niin, etten antanut enää yöllä maitoa, vaan silittelin/tassuttelin takaisin uneen kun heräsi. Se maidon juominen oli vain tapa enää tässä vaiheessa, kun tuli tyytyväiseksi pelkästä tilkasta maitoa ja siitähän ei tullut mitään kun sai puolen tunnin välein olla antamassa sitä. 

Nyt neitokainen nukkuu sängyssään aamupäiväunia, saapa nähdä mitä tekemistä tänään keksitään.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti jatkuu noin, hienoa! Meillä juuri vuoden täyttänyt ja edelleen heräillään.
  Kunpa jaksaisi yöllä olla niin päättäväinen, ettei maitoa antaisi.
  Se kun on se helpoin tie, mutta katkonaisia yöt sitten ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinhän se on..ite aikani jaksoin sitä maitoa antaa mutta sitten päätin että nyt se loppuu kun oli tosiaan vaan tapa.

   Poista