tiistai 6. tammikuuta 2015

Pakkaspäivien pelastus (sisältää Elodie Details-alekoodin)

Pakkaset sen kuin jatkuu. Joulun aikaan kun olimme Kuusamossa, hipoi mittari kolmeakymmentä pakkasastetta ja ylikin. Hieman hirvitti mitä siitä tulee kun joutuu sisällä olemaan, kun Helmi kävi muutenkin ylikierroksilla. Ihan noilla lukemilla ei ulos menty, mutta reilu parikymmentä kun oli ulkoiltiin kyllä. 

Yhteistyökumppanini Babyland lähetti meille testiin aivan ihastuttavan Elodie Detailsin lämpöpussin, kuosina zebra sunshine. Minulla ei ole aiempaa kokemusta tällaisista pusseista, olin kyllä kuullut niistä paljon positiivista mutta mukava itsekin päästä toteamaan miten lämpimiä ovat! Olin kuullut, että tämän lämpöpussin kanssa ei lapsi tarvitse lainkaan ulkovaatteita ollessaan pussin sisällä. No, en uskonut vaan puin Helmille vanupuvun päälle (silloin oli vielä lauhempaa, n. -10 astetta). Käytiin lenkkeilemässä reilu tunteroinen ja hikihän tytölle tuli. 

Helmi nukkuu parhaat päikkärinsä ulkona parvekkeella. Olen uskaltautunut pitämään villapukua päällä ollessaan lämpöpussissa, mutta silti alussa varsinkin piti jatkuvasti rampata katsomassa onko hengissä, onko liian kylmä jne :D nyt olen jo hieman rennompi sen suhteen, sen verran lämmin se pussi on että ei se sinne kyllä palellu.

Sen huomasin, että kaulan alue tulee olla hyvin suojattuna ja tietenkin päässä pipo, kun pussin suuta ei saa ihan niin tiukaksi. 

Kuoseja löytyy tosiaan vaikka kuinka paljon, aivan ihania! Omaan tämänhetkiseen värimaailmaani tuo zebra sunshine on kaunein, selkeä. Lämpöpussi on myös hyvänkokoinen, veikkaan että hyvin menee sinne n. kolmivuotiaaksi asti.

Alla olevissa kuvissa pakkasta on yli 20 astetta, joten Helmilläkin oli toppapuku päällä.

Taisi sitä pakkasta olla hieman enemmänkin, ainakin omat hiukset ja ripset jäätyi...

  


Suomen pystykorva Pike lähti kaveriksi


Babyland tarjoaa blogini lukijoille -15 % kaikista Elodie Details-tuotteista koodilla 14elodie15, nyt siis omaa lämpöpussia hommaamaan jos sellaista ei vielä ole :) koodi on voimassa kaksi viikkoa tästä päivästä lähtien.


Tästä linkistä pääset katsomaan koko valikoiman. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti