torstai 15. tammikuuta 2015

Instapläjäys

En ole aiemmin tehnyt blogiin tällaista instagram-kuvapäivitystä, joten tässäpä parin viikon instakuvia. Joko seuraat minua? @arjenmiljonaari

Tarkoituksena on järjestää arvonta myös instagramin puolella seuraajilleni. Huomenna on muutes blogin synttärit, katsotaampa jos saataisiin jälleen jokin kiva arvonta pystyyn!

Tässä kuvassa Helmi tarkastelee hänelle vielä piiiikkuisen isoa haalaria, koko 92. Voitin tuossa joulukuun aikana facebookissa olleen arvonnan, jonka palkintona oli 100 euron lahjakortti Aati O.-verkkokauppaan. Valitsin sieltä sitten Molo Kidsin seeprakuvioisen toppahaalarin vähän isommassa koossa, koska pienempiä kokoja meillä on jo jemmassa niin ompahan nyt sitten vähän isompikin odottelemassa sopivaa ikää. Maksettavaksi jäi lahjakortin jälkeen vain 30 euroa. Siellä näkyy olevan muutes hyvässä alessa tätä samaa haalaria vielä koko 86, vink vink!


Samikset lähdössä kummitytön synttäreille


Pitikin jäädä koukkuun... Nimittäin nuo Ann Rosmanin kirjat on aivan huippuja, ei tarvitse miettiä mitä teen Helmin päikkäreiden aikaan...


Kummitytölle paketti ja itse väsätty kortti :)


Aijai, vietettiin työkavereiden kanssa ns. "myöhäisiä pikkujouluja" hyvän ruoan merkeissä Amarillossa. Tuo brownie on niiiin hyvää! Pitäisi jotenkin saada tuo resepti käsiin, tai no ainakin samantyylinen ;)

Tässä äitillä ja isillä vähän laiskotti, kun piti pienokainenkin syöttää sängyssä samalla kun katsottiin leffaa...


Babylandilta saatu ihana Elodie Detailsin sadesuoja testissä talvimyräkässä. Miellyttää silmää ja on tarpeellinen!


Nämä ihanat Aino-kirjat kuuluivat lapsuuteeni, ja nyt kolme kappaletta löytyi kirppikseltä!


Pienokainen pinkissä syöttötuoli-autossaan :D


Oikein innostuin eräänä iltana ja tekaisin peltileipää. Nam!


Tässä ollaan lähdössä kirppikselle, päällä niin ikään kirpputorilta ostetut vaatteet.


Aijai, perjantaina Parasta ennen ja kirpputorilta kahdella eurolla löytynyt Trivial Pursuit 90's. Yks Happy Joe myös päässyt kuvaan...


Helmi 7 kk! <3


Tällä söpöliinillä on päässään ja kaulassaan iiihanat Samuraishopin pipo ja kauluri, itselläni on myös samaa kuosia oleva pipo.


Käytiin Iin Kärkkäisellä, jossa oli paaaljon porukkaa koska siellä oli se Suomen huutokauppakeisari. Väkijoukon läpi päästiin itse myymälään ja sain ostettua uuden ihanan muumitalo-mukin, ah!


Siinäpä ollaan me samikset :D oli vaikea valita mitkä pipot olisi ihanimmat, kun Samuraishopin valikoima on niin laaja. Itselläni päällä myös emp.fi:n toppatakki, jonka olen saanut yhteistyön kautta. On lämmin ja kuosikin miellyttää!


Mustavalkokuvahaasteen ekana kuvana tämä söpöliini


Eilen käytiin kirppiskierroksella kaverin ja hänen tyttönsä kanssa, kas kummaa kun on samanlaiset Cosatton rattaat :D

4 kommenttia: