keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Helmin ensimmäinen ulkomaanmatka

Piipahdettiin pyhäinpäivänä Haaparannassa, joten Helmi pääsi elämänsä ekaa kertaa Ruotsiin :D masussa tosin oli jo viime joulun aikaan kun siellä käytiin. Ei mitään ihmeellistä asiaa sinne ollut, mutta lähdettiin käymään kun V:n äitikin oli meillä yökylässä viikonlopun ja kaupat oli lauantaina kiinni paitsi ideaparkkihan olisi ollut auki, sinne kaaokseen ei ihme kyllä ollut hirveää hinkua joten päätettiin suunnata muille maille. Käytiin tietenkin Candy worldissa...


...ja ikeassa oli taas hyvät pöperöt......isi toimi kuvaajana...


...Helmi sai ihanan pandakarhun, lampaantaljan ja jumpsuitin jonka nimesin "feikki-gugguuksi" ;) tuo jumppis maksoi 199 kruunua eli reilun parikymppiä euroissa. 


Mukava reissu oli, Helmi oli kiltisti koko matkan. Autossa nukkui mutta paikanpäällä oli hereillä lähes kokoajan. Muutenkin nykyään on päivällä pidempiä aikoja hereillä, ja päiväunet on lyhentyneet. Saisi vaikuttaa myös niihin yöuniin.

Äh ei se somelakkoilu nyt oikein onnistu. No okei, ne ensimmäiset päivät meni ihan ookoosti, mutta sittenhän se taas ryöstäytyi käsistä. Olen kyllä vähentänyt, mutta en niin paljon kuin halusin. Nyt siis uusi yritys. On se kumma että tällaiseenkin asiaan voi jäädä koukkuun. 

Minulta jo kyseltiinkin eräässä kommentissa mitenkäs se laihdutus edistyy. Noh se edistyy, mutta hitaammin kuin toivoin. Ja sekin on vain itsestäni kiinni. Kuukaudessa kyllä lähti 10 kiloa pois, mutta sitten tuli repsahdus jos toinenkin, ja nyt viimeisimpänä vitsauksena kipeänä oltuani ei pussikeitot ole maistunut entiseen malliin. Olen niitäkin popsinut (tai no hörppinyt on ehkä parempi sana) mutta siinä sivussa mennyt suuhun myös muuta, huoh. Ja pitihän se tuolla ikeassakin syödä kunnolla. Kokonaispudotus tällä hetkellä taitaa olla n. 12 kg, ja tästä jatketaan eikä lannistuta. Uusi punnitusaika vaan täytyisi saada sovittua. On tässä nyt erona se aiempiin laihdutusyrityksiin verrattuna, että en heitä kirvestä kaivoon heti kun sorrun herkuttelemaan, vaan jatkan matkaa eteenpäin paremmalla tiellä vaikka poikkesinkin polulta. Jotain olen sentään oppinut. 

Sekin ärsyttää, etten ole päässyt vesijumppaan tai muutenkaan isommin liikkumaan nyt räkätaudin aikana. Noo parannellaan nyt kunnolla. 

12 kommenttia:

 1. Aika hurjaa vauhtia on paino puonnut, jos kuukaudessa on 10 kiloa lähtenyt! :o Elä vaan heitäkkää sitä kirvestä kaivoon, vaikka ootki sortunu! Hyvällä mallilla on on sinun elintapojen muutos.:) Oikea ruoka estäisi nuilta sortumisilta. Jättää höttöleivät ja vaikka myös pastoista yms. tulevat hiilarit pois, niin kyllä se paino putoaa :) Tsemppiä jatkoon, sää pystyt siihen! :)

  VastaaPoista
 2. Pikku hiljaa hyvä tulee(siis painopudotukseen viitaten) ja helmi sai kivoja tuotteita =)

  VastaaPoista
 3. Kivan kuuloinen Haaparannan reissu, siellä on aina hauska käydä :) Tsemppiä painonpudotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu kyllä siellä vähintään kerran vuodessa täytyy käydä ;)

   Poista
 4. 10 kiloahan on oikein hyvin! Kyllä se siitä pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 5. Hienosti paino pudonnut! Nyt vaan keskityt oikeeseen ruokaan etkä enää litki niitä pussikeittoja niin mieliteot pysyy helpommin poissa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan vielä niillä, sen jälkeen sitten alkaa opettelu oikeaan ruokaan :)

   Poista
 6. Aivan älytön määrähän 12 kiloa on! Hienoa! Ja tsemppiä jatkoon.

  VastaaPoista