sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ergobaby-kantorepun testaus ja ALEKOODI

Ajeltiin Helmin kanssa kotikotiini viikonlopuksi "maalle". Sain taannoin testiin Babylandilta Ergobaby 360 kantorepun, ja halusin päästä kokeilemaan sitä ihan ulkokäytössä retkeilyn merkeissä. Sisällä ollaan tätä jo käytetty ja hyväksi todettu, mutta itseäni vähän mietitytti miten se toimii ulkovaatteiden kanssa (onko liian "tönkkö" tms.).


Repusta sanottua (Babylandin sivuilta):

"10 vuoden kokemuksella ergonomisesta muotoilusta Ergobaby on kehittänyt Ergobaby 360-kantorepun yhdessä lääkäreiden, kätilöiden, kantokonsulttien ja vanhempien kanssa.
Ergobaby 360 on lasten kantamisen vallankumous koska se tarjoaa, ensimmäisen kerran, ergonomisen kantoasennon kun kannat lasta kasvot ulospäin vatsalla. Siten Ergobaby 360 on ainoa kantoreppu markkinoilla jossa lasta kannetaan luonnollisessa sammakkoasennossa neljässä eri kantoasennossa (vatsalla kasvot kantajaan päin ja ulospäin, selällä ja lonkalla)

NELJÄ ERGONOMISTA KANTOASENTOA
Ergobaby 360 on vallankumous, nyt vanhemmat voivat valita neljän asennon välistä: kasvot kantajaan päin, kasvot ulospäin, lonkalla ja selällä.

MAKSIMAALINEN MUKAVUUS VANHEMMALLE
Uusi innovatiivinen vyötärövyö sekä pehmustetut olkahihnat antavat optimaalisen painojakautumisen.

MUKAVUUS JA ERGONOMIA LAPSELLE
Kulhomuotoisen istuimen ansiosta lapsi istuu aina ergonomisessa asennossa jossa lonkat ovat eteenpäin ja selkä pehmeässä kaaressa, ns. sammakkoasento."


Hetken aikaa meni että sai säädettyä repun sopivaksi, ja sitten mentiin metsään. 


Helmi tuntui viihtyvän repussa hyvin, myös itselläni oli varma olo että on hyvin kiinni eikä pääse tippumaan tai ole huono asento.


Minulla on selkävaivoja, mutta tämän repun ansiosta vauvan kanssa on mukava kävellä hieman pitempikin reissu.


Vyötärövyö oli hieman hankala saada itse kiinnitettyä tarpeeksi tiukalle. Muita moitteita en ainakaan vielä ole repusta havainnut.


Kuvat otti: Äiti

Tarpeellinen vekotin siis tällainen kantoreppu, varsinkin jos on liikkuvaa sorttia eikä aina halua mennä vaunuilla. Vaunuilla ei myöskään kaikissa maastoissa pääse. Myös kirppiksellä ollaan Helmin kanssa käyty reppuilemassa, ja on kätevää kun vaunut tai rattaat ei tuki ahtaita käytäviä.

Ja ei ollut liian tönkkö toppavaatteiden kanssa :)

http://www.babyland.fi/ tarjoaa blogini lukijoille alennuskoodin blogi10 jolla saa -10 % kaikista Babylandin tuotteita, ja se on voimassa vuoden loppuun asti. 

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia =) selkäkipuihin saattaa vielä auttaa, jos nostaisit hiukan ylemmäksi vauvaa. eli lantiovyö ylemmäs ja olkaimet tiukemmalle, niin että kun lapsi on repussa kunnolla, yletät pussaamaan otsaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, tosiaan täytyy vielä hieman säätää noita olkaimia enempi kohilleen :)

      Poista