perjantai 14. marraskuuta 2014

Ihana GUGGUU ja 5 kk neuvolakuulumiset

Olen jo pitkään kuolannut Helmille semmoista ihanaa Gugguun jumpsuittia ja tupsupipoa, mutta korkea hinta on vielä ollut este tilaamiselle. Etsiessäni nuita asuja törmäsin ihanaan Lumilapset-verkkokauppaan, jonne pääsee täältä. Voi mitä kaikkea "karkkia" siellä olikaan, Helmi saisi alkaa kirjoittaa joulupukille. 


Kuvat täältä

Olen vähän kuullut, että noissa on melko pienet koot joten pitäisi varmaan ottaa jo kokoa 80 oleva puku. 

Niin tosiaan, Helmikin täytti 5 kuukautta ja keskiviikkona oli neuvola. Hyvin kasvaa neiti, painoa oli jo yli 8 kiloa ja pituuskin 67 cm. Kaksi piikkiä tuikattiin reisiin ja viimeinen annos rotaa annettiin suun kautta. Hyvin meni taas, ihan pienet itkut tuli piikeistä mutta nopeasti rauhoittui. Nyt vaan tuntuu kovilta ne pistokohdat, mutta taitaa olla normaalia. Yöuniin vaikutti selvästi (jos ne nyt enää huonommin voi mennä) kun viime yönä heräiltiin alle tunnin välein... Kokoajan kitinää, eikä rauhoittunut ennen kuin sai pikkuhuikat maitoa. Se on ihan pelkkä tapa tuo yömaito ja neuvolassakin sanottiin että yhdellä tai kahdella syötöllä pitäisi selvitä, mutta en jaksaisi huudattaa. Koitin sitä tassuttelumenetelmää eli hentoa unikoulua jo, mutta nyt rokotusten jälkeen se on yhtä tyhjän kanssa. Katsotaan sitä sitten muutaman päivän päästä uudestaan
6 kommenttia:

  1. Kiitti vinkistä, kiva kauppa!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa käydä tykkäilemässä Gugguun FB-sivusta, sillä siellä joulukalenterista paljastuu joka päivä uusi tarjous. Juuri oli jumpsuitit -30 % alessa :) Suosittelen kyllä tuota merkkiä, meillä on aika paljon käytössä ja pysyneet uudenveroisina pesuista sekä rymyämisestä huolimatta.

    VastaaPoista