sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ideapark avattiin Ouluun, siis iiiik.

Huh huh, olisin ehkä jättänyt menemättä mutta tulipahan käytyä. Perjantaina siis Ouluun tuli kauan odotettu Ideapark. Sitähän vissiin oli suunniteltu jo usean vuoden ajan, ja nyt se tapahtui, Zeppeliini sai kilpailijan. 

Perjantai-aamu valkeni kylmänä, pakkanen oli jäädyttänyt auton ikkunat. Pakkasin Helmin kyytiin ja ihan tarkoituksella en tähdännyt ihan kymmeneksi sinne parkkiin, onneksi... Moottoritiellä nimittäin selvisi että sinne on muutama muukin menossa. Toki tuo oli tiedossa, mutta huhhei mitä hommaa. Videosta selvinnee enemmän... Vähän ennen tuota tuli paljon jarrutuksia ja itse onneksi siirryin toiselle kaistalle, huomasin taustapeilistä kun takanani oleva auto jarrutti kovasti ja meni penkkaan, meinasi osua meihin.Käytiin kääntymässä eri rampilla ja silti jonotettiin reilu puoli tuntia. Ihmeen vähän aikaa siis. Kun päästiin the paikkaan, eihän siellä tietenkään autoa saanut mihinkään vaan ajeltiin pilistä kuten muutama muukin ja vein suosiolla auton vähän kauemmas läheisen koulukeskuksen pihaan ja jatkettiin matkaa rattailla. 
Sisään kun päästiin oli meininki kuin kunnon turistirysästä :D jestas. Ihmisiä poukkoili sinne tänne, lapsiperheitä oli paljon. Hieman jo ajattelin että eikö ihmiset ole töissä, kun oli siellä muitakin kuin lapsiperheitä. No ehkä ne oli ruokatunnilla piipahtamassa ostoksilla ;)

Helmi ja julkkis :DIlmainen tavarahan kiinnostaa ihmisiä. Olisin minäkin voinut kelpuuttaa sen Tokmannin ämpärin, jonka sisällä olisi mahdollisesti ollut sadan euron lahjakortti. Nekin oli kuitenkin jaettu minuuteissa. Selvittiin muutenkin 20 eurolla koko reissusta, Helmille ostin 2 vaippapakettia ja pääpannan. Tulipahan nähtyä sekin paikka, ehkä tulee käytyä uudestaankin. 

2 kommenttia:

  1. Mä käyn usein täällä päin olevassa Ideaparkissa, tai oikeestaan eipä tuu muualla enää kunnolla käytyä shoppailemassa kun siellä :)

    VastaaPoista