keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Se on taas tiheä imu

Taitaa olla taas semmonen tiheän imun kausi. Ihan zombiena täällä kirjoittelen... Joo katkonaisia öitä on nyt ollut jo useampi, heh siis jo ennestäänkin katkonaisista öistä vielä katkonaisempia. Sori jos ei järki kulje kuin juna :D mutta siis. Laitetaan Helmi nukkumaan siinä ysin maissa, joskus vähän ennen ja joskus vähän jälkeen. Ihan kiltisti nukahtaa itse sänkyyn, usein tutin kanssa. Iltamaidon juo yleensä jo puolta tuntia ennen, kun ei se monesti kelpaa enää sitten sängyssä. Tuosta nyt useampana yönä herää ensimmäisen kerran jo siinä klo 23 maissa syömään, siitä ehkä tunti tai jopa pari eteenpäin ja taas syödään, sitten puoli tuntia-tunti väliä ja taas ja taas ja taas... Lohduttaudun jälleen ajatuksella, että tämä on VAIHE joka menee ohi. Onhan sitä ollut tietoinen että tämmöisiä vaiheita tulee. Mutta kylläpä yksi yö katkeamatonta unta tekisi terää, mmmmm!! 

Myös päikkärirytmiin on selkeästi vaikuttanut tuo "tiheä imu". Normaalisti Helmi nukkuu 3 tuntia kerralla päivän "pää-päikkäreillä", ja nyt olen tämänkin postauksen kirjoittamisen aikana käynyt syöttämässä jo kahdesti ja hyssyttämässä vaunuja. Ja minähän kun en saa nukuttua myöskään vauvan päikkäreitten aikaan, varsinkaan nyt kun ne on noin katkonaisia. Muutenkaan en saa päivällä unta vaikka olisin kuinka väsynyt, hassua. Päikkäriaika on muutenkin pyhitetty koneella ololle, kotihommille ja rästisarjojen katseluun boxilta. 

Ystäväni google antoi tietoa, että tiheän imun kausi voi kestää muutamista päivistä muutamiin viikkoihin. Jes. Mutta sitä se on :) ja ihan samalla lailla näköjään tulee tuo kausi myös pulloruokinnalla oleville vauvoille kuin tissittelijöille. Mutta eipä se auta mennä kuin yö kerrallaan! 


Painonpudotuksesta sen verran, että oma vaaka näyttää 2 viikon jälkeen -5,7 kg. Hyvä tulos, mutta valmentajan vaaka kertoo totuuden... Meillä on auto maalautuksella niin en tänään pääse punnitukseen, ehkä huomenna? Onneksi minulla on ensi viikolle asti evästä. 

Jahas, Helmin "iloinen" kujertelu kutsuu jälleen, heippahei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti