tiistai 23. syyskuuta 2014

100. postaus

Tämä on blogin sadas postaus, jee! 

Hrrr talvi sieltä väistämättä tulee, ei voi mitään. Tätähän minä kesähelteillä toivoin :D saa nähdä onko lumi maassa huomenna täällä Oulun korkeudellakin. Hirveitä raivareita vaan tuo lapsonen saa kun pitää pukea hieman lämpimämpää päälle.

Huoh, viime yönä kokeiltiin, josko Helmi viihtyisi omassa huoneessaan. Siirrettiin siis illalla pinnis sinne, ja mietittiin mitenhän yö sujuu. Samaa rataahan se sujui kuin aiemmat yötkin, eli 3 vai 4 kertaa kävin syöttämässä. Tänään siirsin sängyn takaisin meidän huoneeseen. Ajateltiin että nukkuisi paremmin itsekseen, kun tuntuu että herää kaikkiin ääniin, jos vaikka kylkeä kääntää ja peitto kahisee. Myös itse herään jokaiseen Helmin inahdukseen joten unet ovat tooosi katkonaisia. Mietin kyllä pitkään eilen että raskiiko sitä sinne siirtää, mutta huone on kuitenkin vieressä niin ei ole kaukana. Noo kokeillaan tuota siirtoa myöhemmin uudestaan.

Huomenna on punnituspäivä. Saapa nähdä onko paino tippunut, ainakin oman vaa'an lukema on selvästi alaspäin. Liikkunut olen ihan kohtuullisesti, vesijumppaa ja sitä rataa. Selätin on ollut myös käytössä, ja Wiin zumba-peli. 

Vesijuoksu on pop ja nyt vielä enemmän POP! Aivan loistava vempele on vesitiivis mp3-soitin, jonka olen tilannut älykoti.com-sivustolta. Kyllä on mukava kun ei tarvitse kuunnella kanssajuoksijoiden liikavarpaista tms. mielenkiintoisista puheenaiheista vaan korvissa raikaa rokki (ja ehkä vähän ysäripoppi...)


Silmät painuu kiinni, nati nati!

2 kommenttia:

  1. Mä en oo ikinä käyny vesijumpassa, olis kyllä kiva kokeilla sitäkin :)

    Toivottavasti yöt rupee paraneen, meillä kans nyt vähän ollu ilmassa huonoja öitä :/

    VastaaPoista