maanantai 8. syyskuuta 2014

Kuudes päivä

Paastoa takana viisi päivää ja tämä siis kuudes päivä ja olo on hyvä. Ihme unia vaan näen eri ruoista, joten meneeköhän ne mahdolliset mielihalut sitten alitajunnan kautta uniin... Pari viestiä olen saanut nyt jossa tämä(kin) tapa laihduttaa kyseenalaistetaan. Sanotaan, että "ne kilot kyllä tulee heti takaisin kun lopetat tuon dieetin" ym ym. Rohkenen sanoa, että oli se laihdutustapa mikä vaan, jos ei pysyviä muutoksia tee ruokavaliossaan niin tottakai ne kilot tulee takaisin, sehän on selvä! Ja tämä paasto on vain se alkusysäys, ylemmillä tasoilla sitten opetellaan pikkuhiljaa syömään oikein. Tätä asiaa minäkin olen joutunut joillekin korostamaan, olen huomannut että jotkut muutkin "cambbaajat" ovat joutuneet näin tekemään. Mutta pääasia on että itse uskon tähän ja siihen että minä pystyn siihen. Toki se vähän pelottaa että kun saan sellaisen määrän painoa pois, miten pystyn olemaan sortumatta ja jos sorrunkin herkkuihin niin se kohtuus. Mutta askel kerrallaan nyt. Kyllä minä aion vielä syödä karkkia ja muuta mukavaa, mutta en niin paljoa että siitä tulisi ongelma. Melko paljon olen tehnyt ajatustyötä jo ennen tämän ohjelman aloittamista, ja se onkin mielestäni välttämätöntä että pää pysyisi mukana edes jotenkin. Hassua puhua näin jo nyt kun eka viikko ei ole vielä edes takana, mutta niin kovasti uskon tähän ja silloinhan se on mahdollista kun siihen uskoo ;)Ajattelin tänään taas lähteä vesijuoksemaan ja jumppailemaan kunhan mies tulee töistä. Helmi tuolla on vetänyt jo 2,5 tunnin päikkäreitä. Viime yönä taas heräiltiin 00.30, 03.30 ja 05.30... Saapa nähdä milloin tulee pidempiä unijaksoja vai tuleeko ollenkaan. Noh tällaista se nyt on. Maidon juonti jotenkin tökkii Helmillä, päiväsaikaan on välillä työn ja tuskan takana saada se juomaan 120 ml kerralla. Välillä juo puolet tuosta määrästä kitinän kanssa ja vähän aikaa on tyytyväinen, sitten alkaa taas kitinä ja kun yrittää pulloa antaa sylkee vain pois. En tajua. Täytynee neuvolassa vähän kysellä. Tosiaan Helmin 3 kk neuvola lähestyy, aaargh pelottaa jo valmiiksi miten reagoi niihin rokotuksiin, reppana.

Ajattelin hommata tuolle Wiille semmosen takavuosien zumba-pelin, jos tulisi kotonakin liikuttua enemmän. Minulla on siinä joku fitness-peli, mutta haluan tanssia, joten zumbaaa! Niitä saa nykyään jo edullisesti käytettynä. 

Kivaa viikkoa teille! :)

6 kommenttia:

  1. Kun uskoo siihen itse mitä tekee niin muiden mielipiteillä ei ole väliä. Tsempit vaan täältäkin suunnalta! :) Lopussa kiitos seisoo.

    VastaaPoista
  2. Minä en tajua miksi aina löytyy joku, jonka pitää lannistaa noilla "lihot kuitenkin heti takaisin" -kommenteilla. Ihmiset ovat yksilöllisiä ja toisille toimlvat toisenlaiset jutut kuin toisille, eikä sitä itselle sopivaa keinoa tiedä kuin kokeilemalla.

    VastaaPoista