sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Uusi hoitolaukku

Se on jännä minkälaisia hankintahaaveita on ollut niin pitkään kuin vauvahaaveitakin oli. Jo silloin muinoin kun ajattelin että sitten kun minulla joskus on vauva haluan tehdä hänen kuvistaan seinätauluja ja muuta mukavaa. No vielä ei ole Helmi päässyt seinälle, mutta laukkuunipa on! (Anniina kielipoliisi kerro kuinka tuo taivutetaan?)


Sain tämän I-HA-NAN laukun blogiyhteistyön kautta paikasta nimeltä fotofun.fi. Tutustuin sivuihin ja sieltä voi tilata monenlaisia tuotteita omalla kuvallaan varustettuna.


Tämä laukku on se suurin tilattava koko, eli 33 x 43 cm. Värivaihtoehtoina on musta, oranssi ja khaki. Itse valitsin tuon mustan, joka on livenä tuollainen mustanharmaa ja materiaali on kestäväntuntoista denimiä. Ainoa miinus oli melko teräväreunainen olkahihna. Nyt kun parina kertana olen käyttänyt sitä niin, että hihna koskettaa kaulaa on se hieman ikävän tuntoinen. Se kyllä korjaantuu sillä että siirtää hihnaa hieman kauemmaksi ettei ole ihan niin "iholla".


Vaikka ihan tavalliseksi olkalaukuksi tämän ajattelin, niin tämähän on aivan mainio hoitolaukku. Eipähän tartte roudata montaa kassia kun tähän mahtuu vaipat ja muut. Se Emmaljungan laukku joka meillä on on välillä hieman turhan painava ja massiivinen. 

Muitakin kuvatuotteita syyhyttää ostaa, ja aionkin tilata niitä lisää. Kiitti Fotofun :)

6 kommenttia: