keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vauva on laskeutunut

Tänään oli taas melko pikavisiitti neuvolassa. Verenpaine on nyt pysynyt melko hyvänä, kun olen makuuasennossa mittaillut. Valittelin terkalle että taas tuntuu että vauva olisi jotenkin eri päin, niin kokeiltuaan totesi että tämähän on laskeutunut, jipii. Mutta se ei varmaan vielä kuitenkaan mitään tarkoita...? Tosi luotettavaa googlea tutkailtuani ainakin useimmat sanoi keskustelupalstoilla että siitäpä ei voi ennustaa mitenkään että milloin vauva olisi tulossa, huoh. Malttamaton. Ja minähän uskon kaiken mitä keskustelupalstoilla sanotaan :D no ei. Uskon kuitenkin että sillä raskaushieronnalla oli jokin vaikutus tähän laskeutumisasiaan. Saapa nähdä tapahtuuko ensi viikolla jotain, kun on hieronnassa se "käynnistys"-aika...

Tänään kävi kivoja vieraita, kummityttö ja hänen äiti. Käytiin vaunuilemassa, eli pääsin testaamaan noita meidän vaunuja! :)


Hyvin kyllä rullasi, käytiin merenrannassa lenkillä. Aah odotan innolla niitä kesäisiä vaunulenkkejä, pääsisi edes näistä raskauskiloista eroon.

2 kommenttia:

  1. Pääsispä itekin testailemaan vaunuja.. Ei vaan vielä viitsi mennä ihmetyttämään naapureita. :D Teillä on muuten hirmu nätit vaunut! :)

    VastaaPoista