torstai 15. toukokuuta 2014

Jee mulla on sosiaalista elämää


Eilen illalla käytiin työporukan kanssa syömässä Sokeri-Jussin kievarissa. Olinkin odottanut sitä kuin kuuta nousevaa, kun näki niin paljon tuttuja ihmisiä kerralla! Äitiyslomalla tahtoo jäädä vähän pimentoon kaikessa niin kyllä piristi kuulla työjuttujakin. Sokeri-Jussin kievari sijaitsee Oulun Pikisaaressa, ja on kaunis hirsirakennus, jonka suojissa kukoisti aikanaan oululainen laivanrakennus. Pisteitä myös siitä, että siellä suositaan lähiruokaa; raaka-aoineet ovat kotimaisia ja perunat, juurekset ja vihannekset hankitaan lähialueilta. 


Söin annoksen Paistettua rautua, jossa siis voissa paistettua rautua, kermaista korvasienikastiketta, höyrytettyjä kauden juureksia ja ruohosipuliperunoita. Odotin annokselta hieman enemmän, maku ei ollut ihan sitä mitä toivoin, mutta ihan hyvä kuitenkin. Kalaa olisi saanut olla hieman enemmän.


Työkaveri tilasi Metsästäjän leivän, jossa oli pariloitu porsaan ulkofileepihvi ja kermaista metsäsienikastiketta vaalealla leivällä, salaattia kauden tuoreista vihanneksista ja Kievarin salaatinkastiketta. Annos näytti kyllä herkullisemmalta kuin minun..


Jälkiruoallekin jäi vielä tilaa, ja tilasin Kievarin kesäunelman: valkosuklaa-juustokakkua ja raparperihilloketta. Nam! Tämä oli todella hyvää. Ei ollut sellaista perinteistä hyytelömäistä juustokakkua, vaan uunissa paistettua. Täytynee kokeilla leipoa itsekin tällaista joku päivä.


Mukava oli nähdä työkavereita, täytynee piipahtaa työpaikalla vielä tässäjoku päivä jos on yhdessä kasassa. Veikkaan että odotus on vielä piiiitkä, vaikka huomenna tulee täyteen 37 viikkoa ja vauva olisi täysiaikainen syntymään. Viime yön unet oli kyllä semmosia että huh huh, hoidettiin siinä V:n kanssa vaavia ja olihan se yhtä räpellystä :D 


Nyt neuvolaan.


8 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla, löysin sen vasta tänään. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näkösii ruokia *0* <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ai säkin oot Oulusta? Sokeri-Jussissa on kyllä mielettömän hyvät pöperöt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Oulussa olen asustellut useamman vuoden :) Sokeri-Jussiin täytyy mennä toistekin!

   Poista