tiistai 20. toukokuuta 2014

Ananasakäämä

Hellettä pukkaa. Eilen oli huippulukemia varmaan koko maassa, täälläkin oli +28 c. Yöllä oli kova ukkonen, hienoja salamoita näkyi ja vettä tuli. Vaikkei sitä koko yötä kestänytkään, oli kyllä niin levotonta taas se nukkuminen. Ehkä sitä muutaman tunnin sai nukuttua. 

Kävin raskaushieronnassa. En voi sanoa, että oli nautinnollinen kokemus, mutta tehokas ainakin! Ensinki pääsin infrapunasaunaan, jonka hän lämmitti etukäteen ja sammutti sitten kun menin sinne, koska raskaana ei vissiin saa käydä infrapunasaunassa sen päällä ollessa. Hieroja oli sokea, ja tiesi kyllä mitä teki. Ehkä sokealla on herkkyys tuntea kehon jumitilat paremmin...? Hän on tosiaan erikoistunut raskaana oleviin, ja availtiin noita minun paikkoja. Kipeää teki varsinkin kun hän käsitteli rinnan alueen, sanoi että happi ei kuulemma kulje kunnolla, ja kylläpä se auttoikin kun sai sen auki. Hän kyllä painoi paikasta niin kovasti, että tänään siinä kohdalla on mustelma. Myös pakaran alueet ja lantion alueet avattiin, vauva ei kuulemma pääse laskeutumaan kunnolla jos paikat on jumissa. Ensi viikolle varattiin "käynnistys"-aika, jolloin painellaan kohtupisteitä, ja varattiin siihen pari tuntia. Saapa nähdä miten käy. Suosittelen kyllä raskaushierontaa!

Näin kuumalla ei oikein tee mieli lämmintä ruokaa. Tuore ananas on ihanaa!


Pyöräilin tuohon lähitokmannille ostamaan kesäkukkasia parvekkeelle.Jotakin lennähti aurinkolaseihin ja pysähdyin, leppäkerttuhan se siinä! :)Miljoonakello ja punakosmoksia. Täytyy varmaan siirtää nuo kosmokset isompaan astiaan ja lisätä multaa, sain jo ohjeita ;)Tein sittenkin lämpimän ruuan.


Eilinen masu rv 37+3


Huomenna olisi taas neuvolapäivä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kesäisiä kuvia ja kuulostaa mielenkiintoiselta tuo raskaushieronta. Innolla odotan postausta siitä käynnistys hieronnasta tai ajasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Juu alan kirjoittamaan juuri siitä eilisestä käynnistä :)

      Poista