keskiviikko 28. toukokuuta 2014

"Käynnistys"hieronta

No niin, eilen kävin siellä ns. käynnistyshieronnassa samassa paikassa jossa viimeksikin. Käsittely alkoi taas valmiiksi lämmitetyllä infrapunasaunakäynnillä, jossa istuskelin n. 10-15 min. Sen jälkeen hieroja teki samanlaista käsittelyä kuin viimeksi, eli avasi tuolta jalasta niitä jumeja, joita ei kuitenkaan nyt ollut niin paljon kun viimeksi saatiin niin hyvin pois ne. Hän myös paineli nilkassa olevia pisteitä, jotka ovat yhteydessä kohtuun. Kuulemma melko kypsät paikat niistä päätellen. Myös tuo rinnan alue taas avattiin, oli kipeää se käsittely niinkuin edelliselläkin kerralla mutta ei ihan niin kipeä kuin viimeksi, kun ei ollut enää niin jumissa. Mutta pieni mustelma tuli taas. 

Sen jälkeen sain nousta seisomaan ja kumarruin tyynyjä ja alustaa vasten, ja hieroja alkoi painella alaselässä tai lantion alueella olevia kohtupisteitä, yritti siis aiheuttaa supistuksia. Itse en hirveästi niitä tuntenut, mutta hän sanoi että selkeästi tuntui tauon aikana hänen kättään vasten sellainen liike, että supistus on käynnissä ja vauva liikkuu alaspäin. Välillä tunsin lievästi kovettuvan tuon mahan, mutta en isompia tuntemuksia. Ei sen varmaan kuulukaan tuntua ainakaan kovasti, hieroja itse vaan on siinä melko kovilla kun painelee niitä  

Tätä toistettiin muutamia kertoja, välissä pidettiin aina taukoa. 

Käsittely kesti n. 1 tunti 15 min, ja hieroja meinasi ettei kyllä mene enää montaa päivää että vauva syntyy. Itsehän olen hieman skeptinen sen suhteen... :)

Eikä tämänpäiväinen neuvolakäynti ainakaan auttanut asiaa :/ Edelleen olen 2 cm auki, mitä olin jo kaksi viikkoa sitten. Kohdunkaulaa on jäljellä n. 1,5 cm, eli ei ole kyllä mitään tapahtunut tuolla... Toki se voi sitten käynnistyä nopeastikin, mutta hieman epäilen. Plaah. Olen varma, että tässä menee vielä monta viikkoa, mrrr. 

Noh, vaikka eilinen hierontakäynti ei nyt ainakaan vielä suoranaisesti käynnistänyt synnytystä, ei siitä haittaakaan ollut. On hyvä, että esim. jalkojen lihaksia "avattiin" ettei ole paikat  niin jumissa.

Tänään rv 38+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti