torstai 29. toukokuuta 2014

Kuulumisia viime päiviltä

Olen huomannut pientä blogihiljaisuutta muillakin kuin minulla. Liittyisiköhän tulleeseen kesään ja ulkoiluun ettei koneella tule oltua niin paljon kuin yleensä? Puhelin on toki aina mukana joka paikassa (liiankin usein) ja siinä tietenkin netti ja puhelimen kokokin taitaa olla markkinoiden suurimpia, mutta itse en tykkää postata kännykällä. Mukavampi on rauhassa keskittyä kirjoittamaan tällä läppärillä niinkin mukavassa paikassa kuin nyt vaikkapa tässä sängyssä löhöten :)

Välillä on hiljaisempia bloggailuviikkoja. Silloin kun ei huvita kirjoittaa, ei huvita enkä halua väkisellä vääntää tekstiä. Välillä tulee inspiraatio, ja postauksiin haluaa panostaa. Välillä on taas päiviä, että vähempikin kirjoittelu riittää. 

Viime lauantaina vietettiin kansainvälistä Siivouspäivää. Siivouspäivän nettisivuilta: 

"Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi."
Vaikka itsellänikin olisi ollut vaikka kuinka paljon ylimääräistä kampetta myyntiin, en (tänäkään vuonna) jaksanut alkaa roudaamaan tavaroita mihinkään. Siispä olin mahdollisen asiakkaan roolissa. Aloitettiin V:n kanssa kirppiskierros Torinrannasta. Siellä kirjaston kupeessa oli jo 11 aikoihin melko paljon myyjiä. En vain tehnyt löytöjä, jos jokin olisi kiinnostanut ei hinta ollut kovin kirppismäinen. Sieltä siirryttiin Toppilansaareen, jossa oli myös mukavasti myyjiä. Sieltäkään ei tarttunut matkaan mitään. Olenkohan tullut sairaaksi, minä materialisti...?? Oikeasti olen alkanut miettimään, että jos en todella tarvitse jotakin juuri sillä hetkellä, en osta sitä. Näinkin voi käydä, jopa minulle :)Sen jälkeen käytiin vielä Metsokankaalla kun oli opasteet pariin pihakirppikseen, mutta sieltäkään ei löytynyt mitään. Noh säästyipähän rahat. 

Käytiin kaupassa ja bongattiin aika ihku mese...Samaisena iltana kävin kahden ihanan ystäväni kanssa välimeren ravintola Olimpoksessa syömässä, nam! Miksihän sitä vaan ottaa aina sen saman annoksen?? Tuttu ja turvallinen välimeren lautanen, jossa siis grillattua kanafileetä, viininlehtikääryleitä, grillattua halloumi-juustoa (tuo on parasta!), ezmeä, tzatzikia, salaattia ja leipää.
Sunnuntaina oli kaatosade. Päivä parani heti, kun kaveri jota en ole nähnyt piiitkään aikaan laittoi viestiä jos hän tulisi lasten kanssa kyläilemään. Tuli paniikki, mitä tarjoan näin lyhyellä varoitusajalla. Onneksi oli mansikoita ja muitakin tykötarpeita joten pyöräytimpä nopeasti kesän ensimmäisen mansikkatäytekakun! Ikinä ennen en ole ihan noin nopeasti sitä tehnyt, ja koristelukin meni vähän miten sattuu...Sunnuntaina myös katsottiin Suomen peliä. No joo, siitä ei sen enempää.

Maanantaina lähdin pudikselle, koska siskon lapsilla oli kevätjuhla Syötteellä ja halusin ehdottomasti nähdä esitykset, joihin oli kyllä hienosti panostettu. Jäin yöksi siskon luokse.

Tiistaina lähdin takaisin Ouluun, ja matkalla pysähdyin Kiiminkiin siihen raskaushierontaan josta edellisessä postauksessa.

Eilen kävin moikkaamassa työkavereita ja lapsia, oli mukavaa! Kyllä se aikuisten kanssa vietetty aika tai siis sen puute nyt äitiyslomalla tuntuu. Se, kun ei ole joka päivä sitä rytmiä. noo jospa tässä kohta tulee erilainen rytmi... Eilen kävi myös entinen työkaveri kylässä, pyöräili tuolta kaukaa Rajakylästä asti :)

Tekaistiin V:n kanssa tämmösiä minipizzoja muutama kappale.Tänään heräsin (tai no en ollut kyllä paljon nukkunutkaan) unesta jossa vauva tökki sormella mahan läpi ja kohta syntyikin jo pää. Just... Täytyy lopettaa syöksysynnytys-juttujen lukeminen. Muuten ei isompia tuntemuksia, suoli tyhjenee melko kiitettävästi mutta eipä se mitään meinaa. Kai. 

V:llä alkoi kesäloma, ja ajateltiin tänään käydä Koitelissa makkaranpaistossa. Voipi olla muutama muukin näin pyhäpäivänä.

Mukavaa päivää! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti