tiistai 25. lokakuuta 2016

Varo poliisia

Huoh, onneksi kohta pääsee nukkumaan. Tämä päivä ei tosiaankaan mennyt ihan putkeen.. Onneksi näitä sattuu harvoin. Työpäivä oli haastava jo valmiiksi ja ei siinä mitään, mutta töistä lähtiessä lääräsin puhelimessa samalla kun ajoin autoa ja narahdin. Rikesakko, eikä ollut ihan pieni. Siinä tienposkessa ohi ajavien autojen (jos viilataan pilkkua niin niiden ihmisten jotka on siellä autoissa) töllistellessä tulin taas miettineeksi että tämähän on ihan oma syy, rikoin lakia, tälle kuulle tuolla laskupinossahan on odottamassa myös yksi parkkisakko. Jee! Kyllä se silti ketutti niin paljon että piti kotiin tullessa mennä hetkeksi ihan yksin rauhoittumaan makkariin tyynyjen ja peittojen turviin, piiloon kaikelta. Se on semmoista jos yhdelle päivälle tulee monta vastoinkäymistä niin joskus vaan pitää ottaa aikalisä. Nyt jo vähän naurattaa ja pystyy kirjoittamaankin pilke silmäkulmassa.

Pää oli niin kipeä kaikesta ärsytyksestä, mutta se korjaantui ihan sillä kun otin tytöt rattaisiin ja suunnattiin ystävän kanssa iltalenkille. Ah mikä raitisilmamyrkytys! Se on niin ihanaa miten vähäiset ja suuremmatkin huolet haihtuu tuolla ulkona, hyvässä seurassa ja kun ei tarvitse yksin jauhaa niitä asioita. Havahtuu ajattelemaan että höh, olipa typerää valittaa tällaisesta asiasta kun maailmassa on suurempiakin huolia. Saa perspektiiviä asioihin. Ehkä huomenna tai ensi viikolla tapahtuu vaihteeksi jotakin mukavaa? Loppupeleissä koitan aina muistaa ajatella positiivisuuden kautta.

Meme täältä


Mutta hei, varo niitä poliiseja kun näyttää että niillä on nyt jokin tehovalvontaviikko. Paitsi että eihän kaikki riko lakia...? ;)

Ps. Tähän loppuun kysäisen, seuraatko jo Kaksplussaa Facessa? Jos et, niin tästä linkistä pääset seuraamaan. Kaksplussan FB-sivusta tykkäämällä saat hyötyä, hupia ja vertaistukea päivittäin.6 kommenttia: