sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Mitä täällä tapahtuu

Tulin pikaisesti kertomaan meidän kuulumiset. Siis oikeasti, mihin kaikki tunnit näistä päivistä katoaa...!? Sori kun olen laiminlyönyt teidät lukijat, tiedän että osa odottaa uusia postauksia kuumeisesti mutta toisia ei haittaa hitaampi postaustahti. Meillä on meneillään nyt suuria juttuja ja jännityksellä odotetaan kuinka käy...


Kuvahaun tulos haulle rokkarannantie
Jos kaikki tähdet ja kuut ovat lähiviikkoina oikeassa asennossa, toteutuu yksi meidän haaveista. Oma hirsitalo. Tarjous on jo hyväksytty, odotellaan kuntotarkastusta ja mahdollista kaupantekoa. Mutta en usko ennen kuin näen. Kyseessä on 2000-luvulla rakennettu 2-kerroksinen talo, meille sopivalta alueelta.
Kuvahaun tulos haulle rokkarannantie
Sitten takaisin maanpinnalle. Meillä alkaa huomenna kylppäriremontti, jes (not). On meillä onneksi vara-asunto jossa käydä pesulla ym ja eihän tuo ikuisuuksia ehkä kestä. 

Työhommat on lähteneet rullaamaan hyvin, alun jälkeen nyt jo tykkään työstäni! Ja ennen kaikkea kollegat on niin mahtavia että huononkin päivän jaksaa paremmin heidän avullaan.

Haluaisin todellakin näihin hektisiin päiviin pari extratuntia lisää että pystyisin päivittämään rakasta blogiani useammin. Nyt kyllä tulee kaikkia ideoita joista kirjoittaa, ah mitä kaikkea olenkaan suunnitellut talomme sisustukseen ja pihahommiin ym liittyen..! 

Palataan! :)3 kommenttia:

 1. Toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmien mukaan <3
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. No siin ois tilaa temmeltää. :)

  VastaaPoista
 3. Oi varmasti ihanaa jos saatte tuon talon =)
  Aika ei meinaa riittää täälläkään aloitin viime viikolla taas itekki työt ja poika meni hoitoon

  VastaaPoista