tiistai 13. syyskuuta 2016

Miikkarikutsujen tunnelmaa ja hektistä arkea


Tänään vieteltiin iltaa miikkarikutsujen merkeissä täällä meillä. Kaveri toi ihania auringonkukkasia, yhden minulle, Helmille ja Liljalle. Kyllä kukat piristää ihanasti! <3 Auringonkukat vieläpä tuo lämmintä valoa näihin pimeneviin iltoihin.

Mukava oli nähdä kamuja kutsuilla. Uusi Me&I-mallistokin oli kivan näköinen ja kutsujen vetäjä Heini aina yhtä iloinen ja loistava esittelijä. En tällä kertaa tilannut tytöille mitään, vaan itselleni sellaisen pitemmän mallisen neuletakin, kuva alla. Sen lisäksi saan emännänlahjan joksi tällä kertaa valitsin harmaan v-aukkoisen lyhythihaisen paidan. 

Tytöillä on hoidossa oleminen lähtenyt kyllä hyvin käyntiin. Tosi kiva että saatiin se perhepäivähoitopaikka tästä melko läheltä! Hoitaja on mukava ja keksii lasten kanssa monipuolista puuhaa ja siellä myös ulkoillaan paljon. Huomenna niillä taitaa olla pikkukirkkoon meno.

Mulla tulee huomenna viikko täyteen uudessa työpaikassa. Se ei ehkä vielä tunnu unelmaduunilta, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa. Välillä voikin olla hyvä poistua omalta mukavuusalueeltaan ja kokeilla jotakin täysin erilaista ja uutta. Tavoitteet vaan korkealle, ja jos tämä työ ei ala mielekkäältä tuntumaan saattaahan sitä jotakin muutakin ilmaantua. Olen hakenut myös opiskelemaan mutta siitä lisää jossakin vaiheessa.

Myöhemmin tällä viikolla laitan käyntiin aivan ihanan (jouluisen) arvonnan... Pysykäähän kuulolla ja mukavaa viikon jatkoa ystäväiset!8 kommenttia:

 1. Onpa hyvännäköinen neuletakki.
  Ihanaa tiistai-iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkia. Ensi kesänä kyllä kasvatetaan auringonkukkia. Tyylikäs neuletakki.

  VastaaPoista
 3. Perhepäivähoitaja on minustakin parempi vaihtoehto ainakin ihan pienemmille.
  Missä olet töissä?

  VastaaPoista
 4. Ihanat kukat ja ihana takki :-D Harmi ku en päässy kutsuille.

  VastaaPoista