tiistai 6. syyskuuta 2016

Kuinka saa valkoiset kengät puhtaaksi


Oli taas eräänä päivänä antoisa kirppisreissu. Löysin Helmille Adidakset kolmella eurolla. Vaikkei niitä myyjän mukaan oltu paljon käytetty, kyllähän tuollaiset valkoiset sotkeentuu melko helposti jo ihan hiekkaleikeissä. Itseäni vähän häiritsi, joten kokeilin tulisiko niistä puhtaammat.


Kaivelin vanhan hammasharjan esiin ja taisi olla Dentalux-tahnaa jota aloin hinkkaamaan kenkiin. Molempiin kenkiin riitti pieni nokare tahnaa.


Ihan ookoosti puhdistui. Ei niistä nyt ihan vitivalkoisia tullut, mutta enimmät hiekkajäämät kyllä lähti. Ja ei nuo ole tainnut uutenakaan olla täysin valkoiset. Kynsilakanpoistoaineella saisi ehkä vielä tarkemman tuloksen.


Tänään on syntymäpäiväni. Aamulla vein tytöt hoitoon ja hetken aikaa vaan pyörin kotona; mitä ihmettä minä teen? Aikaa itselle on lähes koko päivä kun huomenna vasta alkaa työt. No lähdin jumppailemaan, bodypump ja heti sen perään pilates. Paras päätös pitkään aikaan oli liittyä Oz Maxin jäseneksi. Salihommat sujuu ja nuo jumpat vaan on niin mahtavia, kun niiden vetäjät saa tsempattua mukaansa. Ihanaa, tästä jatketaan!
22 kommenttia:

 1. Universal Stone -tuoteella lähtee kaikki tahrat. Käytän itse esim. teemukin valkaisuun.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, täytyypä pitää mielessä :) Iloista syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 3. Lähtee myös Universal Stonella. Joka paikan puhistaja. 👍

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut syntymäpäiväsi johdosta! <3

  VastaaPoista
 5. Minulla on sitä Universal Stonea. Hyvä tuote.

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet synttärionnittelut! Mun pitäis saada myös itseni liikkeelle taas syksyn mittaan. Kesän aikana aina laiskistuu entisestään :D

  VastaaPoista
 7. Taikasienellä lähtee kaikki :)
  Myöhästynyttä synttäriä!

  VastaaPoista
 8. Tiskiainetta ja kynsiharja on musta paras yhdistelmä! Lopuksi huuhtoo vedellä. Näin meillä valkoisesta tulee taas valkoinen. :)

  VastaaPoista